Dekoracje

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

25 lipca 2012, 10:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Nie dziwię się, bo u mnie w domu też wielu gości się zachwyca efektem jaki daje Atlas Artis, to na prawdę jeszcze mało spotykane, dlatego wrażenie robi, szczególnie jak jest dobrze położone:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lipca 2012, 12:59

to też ważne aby dobrze położyć. Mimo że z Artisem się super pracuje to i tak trzeba mieć pojęcie :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lipca 2012, 17:26

wydaje mi się, że tak jest z wieloma rzeczami, ponieważ często mimo najlepszego sprzętu zawodzi człowiek

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2012, 10:42

Ja ostatnio robiłem mały remont w mieszkaniu i w pokoju dziecięcym postanowiliśmy sprawić córce kilka naklejek na ściany. Fajna sprawa bo naklejanie samo w sobie jest bardzo proste a dekoracje wyglądają bardzo dobrze. Jestem już pół roku po remoncie i nic mi się nie odkleja.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 20:30
Zgłoś | Cytuj | Link

6 listopada 2012, 19:40

Myśmy synkowi sprawili fototapetę z autami. Świetne do-pokoju-dziecka]fototapety dla dzieci ma firma Demur.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 20:31
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 listopada 2012, 10:14

My na ścianach dekoracje, teraz zmienione na świąteczne w takim stylu http://www.zlotewyprzedaze.pl

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 20:32
Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2012, 15:49

Też musimy się z mężem za to wziąć :) super przyjemna sprawa :D

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lipca 2015, 18:02

Wydaje mi się że bardzo fajnym elementem dekoracyjnym mogę być naklejki na ścianę. Teraz jest to bardzo popularne. Może dlatego, że są tak różnorodne i potrafią w bardzo ciekawy sposób zmienić cały wygląd pokoju.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 20:33
Zgłoś | Cytuj | Link

8 lipca 2015, 10:20

widziałam tą brokatową fugę i rzeczywiscie wygląda fajnie

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lipca 2015, 09:36

Wygląda fajnie i elegancko,to dobra opcja dla tych którzy cenią sobie nowoczesne wnętrza,ich wykonanie. Na co dzień zajmujemy się łazienkami więc gdyby ktoś chciał ją urządzić i wyposażyć od A do Z,to służymy swoją pomocą:)

www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Okna do domu Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Zgadzam się z przedmówcami, że wybór odpowiednich okien i drzwi to kluczowy element przy budowie lub remoncie domu. Osobiście polecam firmę Adwil - https://adwi...
  • sprzątanie po remontach Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Każdy ogrodnik wie, jak ważne jest odpowiednie nawożenie roślin. Jeśli szukasz sprawdzonych i skutecznych produktów, warto sprawdzić nawozy Florovit dostępne w....
  • klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Szukając klimatyzatora do mieszkania, warto zwrócić uwagę na urządzenia od Aiwa. Mają one bardzo cichą pracę, co jest istotne zwłaszcza w sypialniach i biurach....
  • Szafki szkolne Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Idealne meble do szatni sportowych, klubów fitness i siłowni znajdziecie na stronie szafki basenowe Na tej stronie znajdziecie wiele modeli szafek, które można....
  • Wykończenie domu Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19592 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 150

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >