Dekoracje

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸

17 marca 2016, 09:15

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja staram sie wszystko dobierać tak żeby ze sobą współgrało. Ostatnio odkryłam piękne obrazy na płótnie i chyba zamówię 2-3 na korytarz. Nie miałam czasu go urządzić i trochę mi się pusty wydaje. Chyba czas najwyższy się za niego wziąć.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 marca 2016, 21:22

W przypadku dekoracji i wykończenia Naszego mieszkania zdałam się na firmę designoff.com.pl Świetnie dobrali Nam kolory ścian, zaprojektowali kuchnię. Koleżanki oniemialy z wrazenia - warto bylo;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 marca 2016, 20:23

A ile taki projekt kosztuje i jak się go wycenia ??

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2016, 09:41

Myślę,że ceny ustalane są indywidualnie w zależności od metrażu czy wykonania takiej usługi aranżacyjnej. Równie dobrze możesz urządzić mieszkanie wg własnego stylu i gustu,a designerskie meble i dodatki znajdziesz na Quadre.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

17 maja 2016, 09:36

metraż to raz ale cennik jest rożny u rożnych projektantów

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 maja 2016, 09:20

[quote=Quadre.pl]Jeżeli mowa o Stylowych i ciekawych dekoracjach do
urządzenia mieszkania to warto zerknąć również na
www.Quadre.pl gdzie znajdziecie naprawdę szeroki wybór i
zdecydowanie nizsze ceny.

Interesującą ofertę dekoracji ma też Homeware Outlet - designerskie wyposażenie mieszkań. Na ich stronie można znaleźć prawdziwe perełki designu. Szczególnie do aranżacji industrialnych i loftów.

Piękny design w łazience osiągnąłem dzięki zakupom w Higieniczny.pl, gdzie kupiłem stylowe dozowniki do mydła BLOMUS.

Ten post był edytowany przez czarnyjacek dnia: 6 września 2016, 14:07
Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2016, 11:05

Popieram, świetnie to wygląda. Można szybko i niedrogo odmienić każdy pokój :)

Zgłoś | Cytuj | Link

25 maja 2016, 12:14

Designerskie wnętrza,meble i dodatki znajdziecie na www.Designer.ski warto przekonać się o tym samemu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2016, 17:26

A może coś z betonu architektonicznego? Dekora, płyta? Co o tym sądzicie - hit czy kit? Oczywiście nie do każdego salonu czy pokoju pasuje taka dekoracja.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 maja 2016, 07:27

Są też te ściany 3D czasami tworzą świetny efekt

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• sprzątanie po remontach Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Każdy ogrodnik wie, jak ważne jest odpowiednie nawożenie roślin. Jeśli szukasz sprawdzonych i skutecznych produktów, warto sprawdzić nawozy Florovit dostępne w....
  • klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Szukając klimatyzatora do mieszkania, warto zwrócić uwagę na urządzenia od Aiwa. Mają one bardzo cichą pracę, co jest istotne zwłaszcza w sypialniach i biurach....
  • Okna do domu Liczba postów: 57 Grupa: Wykańczamy... Salon mamy od południowego zachodu. Uwielbiam to, że nawet zimą mamy w nim światło, że nie musimy, w przeciwieństwie do sąsiadów naprzeciwko, zapalać światła o....
  • Szafki szkolne Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Idealne meble do szatni sportowych, klubów fitness i siłowni znajdziecie na stronie szafki basenowe Na tej stronie znajdziecie wiele modeli szafek, które można....
  • Wykończenie domu Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19589 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 161

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >