Szczerze mówiąc mam wrażenie, że ten cały boom na fototapety zniknie tak szybko jak się pojawił i stanie się symbolem tandety. Dużo lepiej odpowiednio dobrać kolory ścian i kupić ładny obraz albo zestaw obrazów (np: http://www.agatahome.pl/1-Katalog,produktow/4-Dekoracje/9-Ob razy/11437-obraz.html?lp=3 )
Gość: Mellow praktykant |
|
Komentarz do zdjęcia: #1
| |
Reklamy Google | |
Gość: julkka praktykant |
i fototapety i obrazy mają swój urok, wszystko zależy jak urządzone jest dane pomieszczenie, ja np w pokoju dziennym mam potrójny obraz i komponuje się super, a w sypialni mam taką przestrzenną fototapetę i kto ją nie zobaczy to jest pod wrażeniem i dopytuje gdzie ją kupiłam, a zarówno obraz jak i fototapetę zamawiałam w bardzo przystępnych cenach w internetowym sklepie http://www.knor.pl/ |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Darga praktykant |
|
| |
offline la123 praktykant
|
A myśleliście może o założeniu paneli szklanych z
grafiką? Są naprawdę piękne. Nie tylko wyglądają
elegancko, ale również są proste w utrzymaniu. Tu jest
dzieło firmy Majster Szklarz Maciej Jóźwicki z Wrocławia
|
| |
Gość: marika7 praktykant |
ja mam na ścianach wielkie obrazy i uważam ze takie fototapety są świetne własnie w kuchni czy w salonie! |
| |
Reklamy Google | |
offline wawa111 kierownik
|
|
| |
offline dolczewita kierownik
|
Wydaje mi się że bardzo fajnym elementem dekoracyjnym mogę być naklejki na ścianę. Teraz jest to bardzo popularne. Może dlatego, że są tak różnorodne i potrafią w bardzo ciekawy sposób zmienić cały wygląd pokoju. |
| |
Gość: Ewa_Ewa praktykant |
Może nie wykaże się zbyt wyrafinowanym gustem, jestem osobą bardziej tradycyjną, szukającą rozwiązań ciekawych ale nie przesadnych. W moim odczuciu szkło jest idealne do ozdobienia nie tylko ścian ale i całego domu. Szklane dodatki dopasowują się idealnie do każdego wnętrza i świetnie się prezentują. Jeżeli chodzi o meble szklane takie jak np. stół to wiele osób ma tutaj negatywne zdanie. Wykonując jednak blat szklany w dobrej firmie takiej jak Rusin Glass o której przeczytacie na www.rusinglass.pl nie będziecie zawiedzeni. |
| |
offline oleska23 kierownik
|
|
| |
offline januszkk kierownik
|
Nie jestem przekonany do fototapet. W niektórych
pomieszczeniach wygląda to ciekawie. Niewątpliwą jednak
wadą fototapety jest to, że wymaga jednak pewnego remontu
przy położeniu. Oraz jak przestanie nam sie podobać to
nie możemy jej ot tka zdjąć i usunąć. Lepsze
możliwości zmiany aranżacji daja moim zdaniem obrazy.
Zerknijcie sobie do tego sklepu: |
|