Bardzo fajny konkurs dla architektów znalazłam ostatnio na internecie. Nazywa się Home Design Wiśniowski. Wystarczy zaprojektować dom i przesłać im projekt. Nagrodą dla zwycięzcy, który zostanie wyłoniony 18 marca 2013 r., jest kwota pieniężna w wysokości 1500 euro. Jego nazwisko pojawi się na stronie firmy oraz w informacjach prasowych w prasie branżowej. Zwycięski projekt zostanie wykorzystany przez firmę Wiśniowski do budowy domu, który stanie na planie zdjęciowym podczas nagrania spotu reklamowego. Nie wiem czy można wklejać linki więc polecam wpisać sobie w googlach po prostu Home Design Wiśniowski.
offline Baki praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Baki praktykant
|
Bardzo fajny konkurs dla architektów znalazłam ostatnio na internecie. Nazywa się Home Design Wiśniowski. Wystarczy zaprojektować dom i przesłać im projekt. Nagrodą dla zwycięzcy, który zostanie wyłoniony 18 marca 2013 r., jest kwota pieniężna w wysokości 1500 euro. Jego nazwisko pojawi się na stronie firmy oraz w informacjach prasowych w prasie branżowej. Zwycięski projekt zostanie wykorzystany przez firmę Wiśniowski do budowy domu, który stanie na planie zdjęciowym podczas nagrania spotu reklamowego. Nie wiem czy można wklejać linki więc polecam wpisać sobie w googlach po prostu Home Design Wiśniowski. |
| |
Reklamy Google | |
offline zbuntowany_anioł fachowiec
|
|
|