Design w architekturze wnętrz

« Powrót do artykułu: Design w architekturze wnętrz | « Powrót do grupy: Architektura

7 marca 2013, 19:44

Zgadzam sie: good 0 bad

Bardzo fajny konkurs dla architektów znalazłam ostatnio na internecie. Nazywa się Home Design Wiśniowski. Wystarczy zaprojektować dom i przesłać im projekt. Nagrodą dla zwycięzcy, który zostanie wyłoniony 18 marca 2013 r., jest kwota pieniężna w wysokości 1500 euro. Jego nazwisko pojawi się na stronie firmy oraz w informacjach prasowych w prasie branżowej. Zwycięski projekt zostanie wykorzystany przez firmę Wiśniowski do budowy domu, który stanie na planie zdjęciowym podczas nagrania spotu reklamowego. Nie wiem czy można wklejać linki więc polecam wpisać sobie w googlach po prostu Home Design Wiśniowski.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 marca 2013, 19:45

Bardzo fajny konkurs dla architektów znalazłam ostatnio na internecie. Nazywa się Home Design Wiśniowski. Wystarczy zaprojektować dom i przesłać im projekt. Nagrodą dla zwycięzcy, który zostanie wyłoniony 18 marca 2013 r., jest kwota pieniężna w wysokości 1500 euro. Jego nazwisko pojawi się na stronie firmy oraz w informacjach prasowych w prasie branżowej. Zwycięski projekt zostanie wykorzystany przez firmę Wiśniowski do budowy domu, który stanie na planie zdjęciowym podczas nagrania spotu reklamowego. Nie wiem czy można wklejać linki więc polecam wpisać sobie w googlach po prostu Home Design Wiśniowski.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 marca 2013, 10:38

jest to na pewno ciekawa forma wybycia się w branży dla młodych architektów, a może nawet bardziej zdolnych studentów, którzy już chcieliby zacząć karierę zawodową

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 637

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >