Deski podłogowe czy panele podłogowe?

« Powrót do artykułu: Deski podłogowe czy panele podłogowe? | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

1 listopada 2017, 20:44

Zgadzam sie: good 0 bad

Zanim położymy coś na wierzch, warto pomyśleć o solidnej posadzce. Ja u siebie korzystałem z usług www.chemex.pilla.pl. Kładli mi zarówno w hali produkcyjnej jak i w domu. W obu miejscach sprawdza się rewelacyjnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 listopada 2017, 08:52

Do mojego magazynu muszę wjeżdżać wózkiem widłowym. Więc oprócz odpowiedniej posadzki musiałem pomyśleć o właściwej wycieraczce. Znalazłem wycieraczkę przejazdową w firmie www.wycieraczki.info i jestem bardzo zadowolony z zakupu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 listopada 2017, 10:24

Ja mam w domu dość drogą podłogę iz obawy przed porysowaniem kupiłem do każdego mebla tzw: podkładki, żeby podłoga się nie rysowała. Robiąc drobne zakupy w sklepie www.tasma.krakow.pl zobaczyłem , że mają takie podkładki kupiłem na zapaś kilka opakowań.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 listopada 2017, 15:32

Osobiście zdecydowałem się na panele i jestem zadowolony ze swojego wyboru. Ważne jest to by mieć dobrą wylewkę pod panele. Mogę polecić wam firmę www.estrich-jack.pl, która zajmuje się robieniem wylewek jastrychowych pod panele, parkiety, kafelki itp. Warto się do nich zgłosić.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 listopada 2017, 10:01

Ja w kuchni mam takie płytki, które imitują drewno...każdy to do nas przyjdzie bardzo się dziwi, kiedy dotyka a tu kafelek :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 grudnia 2017, 15:54

Ja zdecydowałem się na deski podłogowe i teraz wiem, że to był dobry wybór. Jeżeli jesteście z Szczecina lub okolic to polecam wam www.mat-bud.szczecin.pl Mają świetne deski podłogowe i drewno wysokiej jakości w swojej ofercie.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 grudnia 2017, 12:06

Mam wytrzymałą i dobrze prezentującą się podłogę sosnową z tartaku Iskra www.tartakiskra.pl która dla mnie jest dużo bardziej atrakcyjna od standardowych paneli...

Zgłoś | Cytuj | Link

21 grudnia 2017, 20:08

Ja obstawiam jednak opcję nr 1 deski podłogowe. Są naprawdę ok. Eksploatacja ich jest w sumie nie taka najgorsza, nie widać mega zabrudzeń i nie wchodzą w strukturę, ale wiadomo, trzeba uważać - nie mówię o jakiejś smole czy czerwonym winie. Koniec końców można zamówić śmiało u tego producenta http://listwyzdrewna.pl/ przynajmniej u nas się bardzo sprawdził

Zgłoś | Cytuj | Link

23 grudnia 2017, 15:08

Jeśli zdecydujecie się na panele to do ich wykończenia na pewno przydadzą się Wam profile aluminiowe i stalowe. Na stronie http://pawotex.com/ znajdziecie więcej informacji na temat listw do paneli. Oprócz nich firma ma w ofercie także listwy schodowe, dylatacyjne, półokrągłe i wiele innych.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2018, 17:51

Zdecydowanie polecę deski podłogowe. Moim typem jest http://ardi.com.pl - mają sprawdzone produkty i widać, że ich deski są naprawdę świetnej jakości!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 384

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >