Deski podłogowe czy panele podłogowe?

« Powrót do artykułu: Deski podłogowe czy panele podłogowe? | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

1 listopada 2017, 20:44

Zgadzam sie: good 0 bad

Zanim położymy coś na wierzch, warto pomyśleć o solidnej posadzce. Ja u siebie korzystałem z usług www.chemex.pilla.pl. Kładli mi zarówno w hali produkcyjnej jak i w domu. W obu miejscach sprawdza się rewelacyjnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 listopada 2017, 08:52

Do mojego magazynu muszę wjeżdżać wózkiem widłowym. Więc oprócz odpowiedniej posadzki musiałem pomyśleć o właściwej wycieraczce. Znalazłem wycieraczkę przejazdową w firmie www.wycieraczki.info i jestem bardzo zadowolony z zakupu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 listopada 2017, 10:24

Ja mam w domu dość drogą podłogę iz obawy przed porysowaniem kupiłem do każdego mebla tzw: podkładki, żeby podłoga się nie rysowała. Robiąc drobne zakupy w sklepie www.tasma.krakow.pl zobaczyłem , że mają takie podkładki kupiłem na zapaś kilka opakowań.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 listopada 2017, 15:32

Osobiście zdecydowałem się na panele i jestem zadowolony ze swojego wyboru. Ważne jest to by mieć dobrą wylewkę pod panele. Mogę polecić wam firmę www.estrich-jack.pl, która zajmuje się robieniem wylewek jastrychowych pod panele, parkiety, kafelki itp. Warto się do nich zgłosić.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 listopada 2017, 10:01

Ja w kuchni mam takie płytki, które imitują drewno...każdy to do nas przyjdzie bardzo się dziwi, kiedy dotyka a tu kafelek :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 grudnia 2017, 15:54

Ja zdecydowałem się na deski podłogowe i teraz wiem, że to był dobry wybór. Jeżeli jesteście z Szczecina lub okolic to polecam wam www.mat-bud.szczecin.pl Mają świetne deski podłogowe i drewno wysokiej jakości w swojej ofercie.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 grudnia 2017, 12:06

Mam wytrzymałą i dobrze prezentującą się podłogę sosnową z tartaku Iskra www.tartakiskra.pl która dla mnie jest dużo bardziej atrakcyjna od standardowych paneli...

Zgłoś | Cytuj | Link

21 grudnia 2017, 20:08

Ja obstawiam jednak opcję nr 1 deski podłogowe. Są naprawdę ok. Eksploatacja ich jest w sumie nie taka najgorsza, nie widać mega zabrudzeń i nie wchodzą w strukturę, ale wiadomo, trzeba uważać - nie mówię o jakiejś smole czy czerwonym winie. Koniec końców można zamówić śmiało u tego producenta http://listwyzdrewna.pl/ przynajmniej u nas się bardzo sprawdził

Zgłoś | Cytuj | Link

23 grudnia 2017, 15:08

Jeśli zdecydujecie się na panele to do ich wykończenia na pewno przydadzą się Wam profile aluminiowe i stalowe. Na stronie http://pawotex.com/ znajdziecie więcej informacji na temat listw do paneli. Oprócz nich firma ma w ofercie także listwy schodowe, dylatacyjne, półokrągłe i wiele innych.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2018, 17:51

Zdecydowanie polecę deski podłogowe. Moim typem jest http://ardi.com.pl - mają sprawdzone produkty i widać, że ich deski są naprawdę świetnej jakości!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 17 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
  • Jaka powinna być nowoczesna łazienka? Liczba postów: 37 Grupa: Wnętrza Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta najróżniejszych kabin sanitarnych...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 24 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....
  • Sprzątanie na miarę XXIw. Liczba postów: 116 Grupa: Wnętrza Dbanie o dom w sposób ekologiczny jest dużo łatwiejsze. Produkty Ludwik Ekologiczny to idealna odpowiedź na potrzeby współczesnych gospodarstw domowych. Skutecz...
  • Jak dobrać akcesoria do łazienki? Liczba postów: 253 Grupa: Wnętrza Pytanie co chce się osiągną, jak dla mnie taki dodatek może zmienić charakter całego wnętrza. Hitem są dla mnie akcesoria, które oferuje sklep lazienkaplus.pl i...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19470 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 402

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >