![]() Gość: ankorotor praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() AdidarMeble.pl kierownik
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() malvina8 majster
![]() |
My mamy w domu deskę Barlinecką i jestem zadowolona z tego wyboru. Deskę Barlinecką można kupić praktycznie wszędzie ale dobrze wiedzieć gdzie taką deske zamowić w dobrej cenie. Ja kupowałam w tym sklepie http://bartexolsztyn.pl/oferta/podlogi/. |
| |
![]() Gość: Ju7878 praktykant |
|
| |
![]() Gość: łukasz45 praktykant |
Najlepsze widziałem u www.ardi.com.pl, warto wejść na stronę, tam znajduje się kontakt i pełna oferta firmy. Z tego co się orientuje to cennik maja bardzo przyziemny, wiec warto jest się zainteresować firmą. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Ekomar.com.pl inżynier
![]() |
|
| |
![]() Gość: bolkir praktykant |
Osobiście polecam wam deski podłogowe z litego drewna. Taka podłoga nadaje domowi świetny klimat. Ja desko do swojego domu kupowałem od www.mat-bud.szczecin.pl i polecam ich wam jeżeli mieszkacie w okolicach Szczecina. |
| |
![]() Gość: Egtert praktykant |
|
| |
offline ![]() rlisek28 praktykant
![]() |
|
Ten post był edytowany przez rlisek28 dnia: 25 lipca 2018, 15:02 | |
| |
![]() Gość: aliciajy11 praktykant |
|
|
Deski podłogowe czy panele podłogowe?
«
Powrót do artykułu: Deski podłogowe czy panele podłogowe? | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Jak ułatwić sobie sprzątanie w domu, kiedy mamy zw... Liczba postów: 66 Grupa: Wnętrza W dzisiejszych czasach coraz więcej ludzi zwraca uwagę na skład stosowanych produktów. Biostar Cleaning Products to propozycja dla tych, którzy chcą sprzątać be...
- Jaki wystrój lokalu? Współczesna aranżacja wnętrz... Liczba postów: 37 Grupa: Wnętrza meblemeblemeblemeblemeblemeblemeblev
- Ekskluzywne meble z efektem świetlnym Liczba postów: 2 Grupa: Wnętrza Szukasz inspiracji do urządzenia wnętrza? Sweet Living https://sweetliving.pl/ to miejsce, gdzie znajdziesz mnóstwo stylowych dodatków, które odmienią każde pom...
- Ekologiczne sprzątanie domu zgodne z filozofią zer... Liczba postów: 28 Grupa: Wnętrza Czyściwa papierowe to podstawowy element wyposażenia w wielu branżach – od gastronomii po przemysł. Wysoka chłonność, trwałość i wygoda użytkowania sprawiają, ż...
- Trendy w urządzaniu wnętrz na 2024 rok: Jak stworz... Liczba postów: 18 Grupa: Wnętrza