Przed nami podpisanie dużego kontraktu, ale pojawiły się pewne wątpliwości co do uczciwości partnerów. Znajomi podpowiedzieli, że warto zasięgnąć pomocy prywatnego detektywa i sprawdzić ich wiarygodność. Trafiliśmy na firmę detective.pl. Czy ktoś miał z nimi do czynienia? Czy faktycznie potrafią dobrze zweryfikować kontrahenta?
Detektyw - czy ktoś korzystał
Ostatnio na forum
- Reklama firmy Liczba postów: 483 Grupa: Trudne tema... reklama
- Uniwersalna i oryginalna dieta Liczba postów: 496 Grupa: Trudne tema... Szukając zdrowych alternatyw dla słodkich przekąsek, krem z orzechów laskowych może być świetną opcją. W porównaniu do tradycyjnych słodyczy, zawiera mniej cukr...
- Kontener magazynowy- warto? Liczba postów: 55 Grupa: Trudne tema... Jeśli rozmawiamy o halach produkcyjnych i magazynach, to zerknijcie na https://commercecon.pl – oni zajmują się kompleksową budową takich obiektów, od projektu...
- Profile aluminiowe Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Zabieram się za budowę szklarni na mojej działce – coś lekkiego, ale stabilnego, bo w okolicy często mocno wieje. Myślałem o drewnie, ale jednak chcę czegoś trw...
- Sposób na zdrowie Liczba postów: 595 Grupa: Trudne tema... Telemedycyna daje możliwość uzyskania nie tylko recepty online przez Internet, ale również innych dokumentów medycznych. W trakcie zdalnej konsultacji otrzymasz...