Deweloper Przy Kościelnej

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

7 grudnia 2010, 03:00

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam, jestem nowy jednak postanowiłem założyć konto ponieważ widzę pełno takich tematów, jednak nie na temat dewelopera który mnie interesuje.

Od jakiegoś czasu (już trochę minęło) poszukuję dewelopera dla siebie. Biorę pod uwagę nie tylko cenę ale także i standard mieszkania. Nie chodzi mi o niewiadomo jakie wymagania, jednak jakieś minimum powinno być ;).

Dlatego mam do Was takie pytanie - znalazłem, przestudiowałem setki ogłoszeń, wybrałem kilka i na podstawie danych w nich zawartych dzwoniłem do tych deweloperów z pytaniami. Po tej serii zostało na celowniku w zasadzie 2 góra 3 firmy.
Jedna z nich to JKM Development, ale cena ich inwestycji jest trochę wysoka. Druga to Long Bridge Development, za nimi przemawia dobra cena i jakość (jakość także w pierwszym).

Pytanie jednak czy położenie tej inwestycji jest dobre ? Szukam czegoś nie w samym centrum, stąd pasuje mi to położenie. Ale może są jakieś inne względy jeszcze ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 grudnia 2010, 18:07

to wszystko zależy od tego co dla Ciebie jest ważne. Sam o tym nawet wspomniałeś. Dlatego to TY zdecyduj, czy lokalizacja jest OK, czy też nie. Każdy szuka pod siebie. Nie ma jednego konretnego rozwiązania dla wszystkich, tak aby kazdy był zadowolony. Jeśli tak by było, moglibyśmy mieszkań w kilkusetpiętrowym bloku po prostu przy jednej ulicy ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 grudnia 2010, 13:18

No ok ale mniej więcej jakieś lokalizację są na topie, inne mniej. To wszystko przekłada się takze na cene z czego zdaję sobie sprawę. Dlatego chciałbym wybrać odpowiednio. Jak każdy z resztą

Zgłoś | Cytuj | Link

9 stycznia 2011, 00:42

nie ma czegoś takiego jak lokalizacja na topie, jest jedynie coś takiego jak najchętniej kupowane mieszkania (tzn. wybierana lokalizacja tych mieszkań), możesz popytać dewelopera jak już będziesz z jakimś rozmawiał

Zgłoś | Cytuj | Link

10 stycznia 2011, 14:20

dobra rada, jednak najpierw muszę znać to o co pytam właśnie, czyli konkretnego D-E-W-E-L-O-P-E-R-A. Aby go znaleźć będę musiał chyba spędzić dłuugie noce na buszowaniu w sieci.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 stycznia 2011, 22:07

black_white - każdy szuka pod siebie, dlatego gotowego schematu/recepty na swoje pytania nigdy nie znajdziesz tak na tacy

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...
  • Nowe mieszkanie w Warszawie, pomocy Liczba postów: 181 Grupa: Nieruchomoś... Jeżeli ktoś z was nie chcę mieszkać w Warszawie i interesuję go na przykład mieszkanie w Brwinowie od developera to polecam zapoznać się z ofertą developera htt...
  • mieszkanie w pod miastem Liczba postów: 27 Grupa: Nieruchomoś... Dla osób zainteresowanych wynajmem lokalu komercyjnego, https://www.mieszkania.inter-bud.pl oferuje różne opcje w Krakowie.
  • Janpul Liczba postów: 3823 Grupa: Nieruchomoś... Witam Was! Poszukujemy z żoną mieszkania (wreszcie dostaliśmy upragniony kredyt...:) ) w Pruszkowie. Czytaliśmy długo komentarza i ostatecznie wybór padł na Jan...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 387

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >