offline martika majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: anetta praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: atrapa praktykant |
Znacznie bardziej podobają mi się osiedla Polnordu w Warszawie i Trójmieście (w Łodzi czy Olsztynie też, jednak zawsze mi było bliżej do stolicy lub morza) i uważam, że jest jednym z najlepszych inwestorów. Osiedla są nowoczesne i dobrze skomunikowane z miastami, a do tego w wielu z nich można skorzystać z dopłaty MDM. Ja osobiście zainteresowany jestem Bramą Sopocką w Gdyni i chyba w tym miesiącu sfinalizuję zakup, żeby zdążyć jeszcze przed zmianami w kredytach hipotecznych |
| |
Gość: mirellaa praktykant |
|
| |
offline sylwia-klara-94 doświadczony
|
W temacie padło pytanie o dewelopera przyjaznego społeczności lokalnej Krakowa i nie doczekało się do tej pory odpowiedzi :( Myślę, że to może np. Sento, które przygotowuje trzy inwestycje w - wydawałoby się - trudnych miejscach. Zwraca uwagę na to, jak się będzie w przyszłości żyło mieszkańcom. Kiedy już będzie mnie stać na mieszkanie, chciałabym kupić np. jakieś w Barska 69 Sento. Na razie marzenie ściętej głowy! |
| |
Reklamy Google |
Deweloper przyjazny społeczności lokalnej Krakowa, Gdańska i Warszawy
«
Powrót do artykułu: Deweloper przyjazny społeczności lokalnej Krakowa,... | «
Powrót do grupy: Inwestycje
Ostatnio na forum
- Na północy Krakowa realizowana jest koncepcja 15-m... Liczba postów: 1 Grupa: Inwestycje
- Inwestycje w nieruchomości Liczba postów: 275 Grupa: Inwestycje Inwestowanie w nieruchomości za granicą to jedna z najlepszych decyzji finansowych, którą można podjąć, szczególnie jeśli myślimy o przyszłości. Oprócz zysków z...
- Jakie mieszkanie wybrać? Deweloperskie czy używane... Liczba postów: 219 Grupa: Inwestycje Jak najskuteczniej i wygodnie sprzedać nieruchomość? Bez względu na rodzaj nieruchomości, by transakcję przyspieszyć oraz przeprowadzić bez konieczności samodzi...
- Zanim komornik zapuka do drzwi. Liczba postów: 8 Grupa: Inwestycje Tutaj na tym blogu znajdziecie ciekawe informacje, kiedy komornik może wam coś zająć i zawitać do waszego miejsca zamieszkania !
- Puk, puk... Komornik! Liczba postów: 5 Grupa: Inwestycje