offline martika majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: anetta praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: atrapa praktykant |
Znacznie bardziej podobają mi się osiedla Polnordu w Warszawie i Trójmieście (w Łodzi czy Olsztynie też, jednak zawsze mi było bliżej do stolicy lub morza) i uważam, że jest jednym z najlepszych inwestorów. Osiedla są nowoczesne i dobrze skomunikowane z miastami, a do tego w wielu z nich można skorzystać z dopłaty MDM. Ja osobiście zainteresowany jestem Bramą Sopocką w Gdyni i chyba w tym miesiącu sfinalizuję zakup, żeby zdążyć jeszcze przed zmianami w kredytach hipotecznych |
| |
Gość: mirellaa praktykant |
|
| |
offline sylwia-klara-94 doświadczony
|
W temacie padło pytanie o dewelopera przyjaznego społeczności lokalnej Krakowa i nie doczekało się do tej pory odpowiedzi :( Myślę, że to może np. Sento, które przygotowuje trzy inwestycje w - wydawałoby się - trudnych miejscach. Zwraca uwagę na to, jak się będzie w przyszłości żyło mieszkańcom. Kiedy już będzie mnie stać na mieszkanie, chciałabym kupić np. jakieś w Barska 69 Sento. Na razie marzenie ściętej głowy! |
| |
Reklamy Google |
Deweloper przyjazny społeczności lokalnej Krakowa, Gdańska i Warszawy
«
Powrót do artykułu: Deweloper przyjazny społeczności lokalnej Krakowa,... | «
Powrót do grupy: Inwestycje
Ostatnio na forum
- Jaki powinien być hotel idealny? Liczba postów: 32 Grupa: Inwestycje Jakiś czas temu byłem na weekend w Poznaniu i zatrzymałem się w polecanym mi Hotel Poznań Włoski - Liceum dla Dorosłych Poznań , który według mnie oferuje wysok...
- Jak w ostatnich latach kształtowały się zmiany w b... Liczba postów: 1 Grupa: Inwestycje
- Jakie mieszkanie wybrać? Deweloperskie czy używane... Liczba postów: 224 Grupa: Inwestycje Czy ktoś z Was zdecydował się na opcje jaką jest zarządzanie najmem? W sieci znalazłam te firmę - https://alavoro.pl/zarzadzanie-mieszkani em/. Pojęcie zarządzan...
- Zakup mieszkania: od dewelopera czy z rynku wtórne... Liczba postów: 19 Grupa: Inwestycje Cześć! Planujesz zakup nowego mieszkania w Katowicach? Według mnie, warto zajrzeć na stronę GeoGrupa. Mają tam wiele propozycji nowych mieszkań w różnych części...
- Czy kupno mieszkania z rynku wtórnego jest korzyst... Liczba postów: 31 Grupa: Inwestycje Jeśli myślisz o zakupie mieszkania, koniecznie zerknij na ofertę dewelopera https://www.osiedlealeksandria.pl/ jeśli interesuje Cię miejscowość Aleksandrów Łódz...