Deweloper w Markcha

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

11 lipca 2016, 11:55

Zgadzam sie: good 0 bad

Którko i na temat, którego wybrać i dlaczego? Chciałbym właśnie sobie takie mieszkanko powiedzmy do 70 metrów kupić.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lipca 2016, 14:12

Użytkownik adrejmazzik napisał: Którko i na temat, którego wybrać i dlaczego? Chciałbym
właśnie sobie takie mieszkanko powiedzmy do 70 metrów
kupić.

Zwróc sobie uwag ena Osiedle Pałacowa: http://www.bud-dom.org.pl/ zerknij sobie na lokalizację, otoczenie, zaplecze (sklepy, usługi, itp.), polecam ci się po prostu umówić na spotkanie z deweloperem i obejrzeć mieszkanie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 lipca 2016, 14:32

No dokładnie, Ja byłem właśine na spoktaniu na tym osiedlu i bardzo mi się pdoobało to Osiedle Pałacowa. Akurat kupłem ostatecznie w stolicy, ale to ze względu na biznes bardziej. Ale osiedle jest fajne.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 sierpnia 2016, 12:30

Użytkownik Gość: Verqqq napisał: Użytkownik adrejmazzik napisał:
Którko i na temat, którego
wybrać i dlaczego? Chciałbym

właśnie sobie takie mieszkanko powiedzmy do 70 metrów

kupić.

Zwróc sobie uwag ena Osiedle Pałacowa:
http://www.bud-dom.org.pl/ zerknij sobie na lokalizację,
otoczenie, zaplecze (sklepy, usługi, itp.), polecam ci się
po prostu umówić na spotkanie z deweloperem i obejrzeć
mieszkanie.

No właśnie się umówię, bo mnie zaciekawiłeś tą ofertą. Własnie takiego mieszkania szukam :)

Zgłoś | Cytuj | Link

2 sierpnia 2016, 12:51

No i weź uwagę, że kredytowanie jest mniejsze. 100 tysięcy złotych na przykład mniejszy kredyt przy Osiedlu Pałacowa w poró1)naniu do mieszkań w warszawie to jednak robi różnicę, prawda?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 sierpnia 2016, 11:19

a jak ze standardem wykończenia i dojazdem do stolicy?

Zgłoś | Cytuj | Link

26 sierpnia 2016, 15:55

Standrad jest moim zdaniem bez zarzutu. Jak kupowałem mieszkanie to dokładnie wszystko obejrzałem. To na co szczególnie zwracam uwagę to gładnie i równe ściany, a to takie były, co mi się bardzo spodobało. Dojazd? Czasem grzej się jedzie z jednej dzielnicy stolicy do drugiej :)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2016, 15:51

Dobrze powiedziane z tym dojazdem. Bardzo fajne jest to osiedle. Akurat mieszkam niedaleko na innym, ale byłem kiedyś obejrzeć mieszkanie to bardzo mi się podobało.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 10 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 22 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...
  • Sprawdzaj mieszkanie / dom przed kupnem Liczba postów: 32 Grupa: Nieruchomoś... ATAL realizuje inwestycje, które cieszą się uznaniem dzięki dbałości o detale i zastosowaniu nowoczesnych technologii. Mieszkania są przestronne i funkcjonalne,...
  • kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19465 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 395

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >