Deweloper - wady i usterki

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6  ▸

26 listopada 2020, 21:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Sprawdźcie sobie mieszkania na Przędzalnianej 64 w Łodzi https://www.przedzalniana64.pl . Kupiliśmy tu mieszkanie 3-pokojowe i jesteśmy bardzo z niego zadowoleni. Na dniach otwartych nawet udało się je obejrzeć w środku. Były już tynki na ścianach i pociągnięte instalacje. Bardzo nam się podoba.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 grudnia 2020, 14:37

Szukając ciekawych ofert deweloperskich w Krakowie to jak najbardziej polecam zwrócić uwagę na Lokum Deweloper którzy mają super inwestycje w dobrych lokalizacjach i jednocześnie można liczyć na całkiem fajne oferty pod względem ceny. Co ważnie nie ograniczając się wyłącznie do mieszkań, ale również lokali usługowych. Mam nadzieję, że podejmiecie racjonalną decyzję i co najważniejsze uda Wam się później osiągać na danej nieruchomości niezłe zyski. Z resztą zajrzyj na - https://lokum-deweloper.pl/lokale-uslugowe/

Ten post był edytowany przez Bordon44 dnia: 14 grudnia 2020, 14:38
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 stycznia 2021, 07:34

Dla mnie mieszkanie od dewelopera ma praktycznie same zalety, na przykład takie na osiedlu Gdańskie Tarasy ma nie tylko dogodne położenie ale też jest nowoczesne, zaprojektowane bez barier architektonicznych i co najważniejsze mieści się w moim budżecie

Zgłoś | Cytuj | Link

18 stycznia 2021, 11:54

Tak ale ważne też jaki to deweloper, bo na przykład Atal działa już od 30 lat na rynku i może się pochwalić doświadczeniem, nie pozwalają sobie też na niedociągnięcia. Deweloper potrafi też radzić sobie z napotykanymi trudnościami rynkowymi np. obecnie z pandemią i koronawirusem,kupowanie mieszkań od tak dużych firm jest po prostu bezpieczniejsze.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 stycznia 2021, 01:21

Ja w tym roku zostałam szczęśliwą właścicielką pierwszego mieszkania. Poszukiwania tego idealnego miejsca trwały długo ale było warto poczekać. Jeśli szukacie nieruchomości w Krakowie i okolicach to mogę polecić https://nestate.pl/ . Świetne biuro nieruchomości w krakowie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 kwietnia 2021, 18:35

free datingwebsites
best free dating site for serious relationships

Zgłoś | Cytuj | Link

21 kwietnia 2021, 16:56

Jak szukacie dobrego dewelopera, to zdecydowanie tu mogę polecić współpracę z https://www.apartamentykrosno.pl/. Rozwiązanie dla osób, które lubią wysoki standard wykończenia, wygody, jak ogrzewanie podłogowe, sporo zieleni i ogólnie taką dobrą współpracę z deweloperem

Zgłoś | Cytuj | Link

21 kwietnia 2021, 19:44

loan interest rates
pay day

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2021, 12:57

Skąd czerpiecie wiedzę na temat kupna mieszkania od dewelopera

Ten post był edytowany przez RomaZ dnia: 27 kwietnia 2021, 12:58
Zgłoś | Cytuj | Link

3 maja 2021, 10:16

Pamiętajcie, aby zawsze dokładnie sprawdzić umowę deweloperską przed kupnem, ale warto również przeczytać jej zapisy przed samym odbiorem mieszkania.

Ten post był edytowany przez KarolinaKurczaba dnia: 3 maja 2021, 10:16
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 10 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 22 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...
  • Sprawdzaj mieszkanie / dom przed kupnem Liczba postów: 32 Grupa: Nieruchomoś... ATAL realizuje inwestycje, które cieszą się uznaniem dzięki dbałości o detale i zastosowaniu nowoczesnych technologii. Mieszkania są przestronne i funkcjonalne,...
  • kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19467 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 203

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >