Dezynsekcja warszawa

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

20 lutego 2015, 02:23

Zgadzam sie: good 0 bad

nie pierwsza to firma która sama sobie wystawia pozytywne komenty ehhhh

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lutego 2015, 19:52

Skorzystałam z metody żelowej, nie pamietusmiech.gif am nazwy firmy, ale coś z prusakiem.
Nie ważne , u mnie to pomoglo i jak ręką odjął ^^

Szukajcie w wyszukiwarce firmy która robi dezynsekcje metodą żelową w mieszkaniach.
Najlepiej z 6 miesięczną gwarancją.
Ja jakoś tak szukałam: metoda żelowa prusaki i nazwa miasta.
Jeśli komuś pomogę to bardzo się ciesze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 marca 2015, 02:54

Dzień dobry Państwu ,

Na rynku pojawia się coraz to więcej firm świadczące usługi ddd tym samym pojawia się przesadna konkurencji przez co niestety ceny spadają minimalnie , do tego stopnia, że "walka na ceny " kończy się szukaniem oszczędności w firmie, tym samym usługodawcy korzystają z gorszej jakości środków , które zazwyczaj są mało efektywne i bardziej niebezpieczne.

Ze względu na duży wybór firm wiele osób ma problem jaką firmę wybrać, ale to powinno Państwu pomóc:

Realne ceny za mieszkanie jednopokojowe, dwupokojowe :
-Zwalczanie prusaków i karaluchów - od 100 zł do 160 zł
-Zwalczanie pluskwy domowej - suma 2-3 zabiegów od 360 zł do 460 zł
-Zwalczanie mrówek, rybików - od 120 zł do 150 zł

Jeśli znajdą Państwo firmę, która proponuje niższe ceny od podanych tutaj odradzam korzystanie z usług tej firmy.

Szkoda pieniędzy, czasu i nerwów .

Wcześniej pisano o metodzie żelowej. Pani ma rację faktycznie w blokach w dużych aglomeracjach miejskich najlepiej sprawdza się ta metoda żelowa. Jest kompleksowa i długotrwała nawet do roku czasu, działa na prusaki , karaluchy i mrówki.

Również proponuje wyszukiwać firmy wyłączanie z metodą żelową jeśli mamy taki problem w bloku bądź restauracji, przychodni, w branży spożywczej itp.

Jeśli chodzi o pluskwy proponuje firmy, które stosują metodę IPM na pluskwy, a także metodę opryskową że środkami zakłócającymi metabolizm energetyczny pluskiew domowych tzw. środki 3 generacji gdzie cena zaczyna się zazwyczaj od 220 zl bądź niszczące pokrycie ochronne pluskwy poprzez związki krzemowe, tutaj już będzie drożej.
Przeglądając ogłoszenia zauważyłem, że niektóre firmy "walcząc agresywnie o klienta" oczerniają się wzajemnie negatywnymi opiniami "pseudo" klientów. Jeśli zauważą Państwo negatywne opinie na forach proponowałbym je filtrować i ignorować bo można przegapić profesjonalną firmę, która świadczy usługi na wysokim poziomie w przystępnych cenach.
Najbardziej rzetelnymi opiniami są opinie na portlach społecznościowych gdzie ludzie podpisują się swoimi twarzami, profilami tym samym opinie są godne zaufania. Poza tym można napisać do tych osób i się upewnić .
I na zakończenie jeszcze jedna ważna kwestia. Jeśli specjaliści zwalczająca szkodniki zajmują się rownież świadczeniem innych usług takich jak: pranie dywanów, sprzątanie, prace remontowo-budowlane, wywóz śmieci, elektryką , wyprowadzanie psów, naprawą komputerów czy telefonów itp proszę odpowiedzieć sobie na pytania tj.:
Czy chce korzystać z usług takiej firmy ? Czy faktycznie są specjalistami skoro znają się na wszystkim? Czy zrobią to dobrze ? Jak szybko wykonają zlecenie?
Mnie zawsze uczono, aby być dobrym trzeba skupić się na jednej rzeczy bo tak stajemy się "lekarzem pierwszego kontaktu " który zna się na wszystkim i automatycznie na niczym, następnie wypisuje skierowanie...
Prof. dr. hab. S. Ignatowicz

Zgłoś | Cytuj | Link

22 marca 2015, 14:25

mieliśmy w mieszkaniu podobny problem,ale walkę z insektami pomogli nam wygrać fachowcy z firmy http://e-leader.pl/ od tamtej pory mieszkamy czysto i schludnie,bez nieproszonych gości.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 kwietnia 2015, 14:40

powiem tak, w Warszawie - moim zdaniem jedna chyba z lepszych firm - http://bugstop.pl/cennik-dezynsekcja szczerze polecam :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 listopada 2019, 18:33

Powiem tak, miałem okazję współpracować z różnymi firmami zajmującymi się dezynsekcją w naszym mieście, z większością mam raczej nieciekawe wspomnienia. Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Green Style http://greenstyle.com.pl dzięki nim mogę spać spokojnie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2020, 05:55

To już drugi raz kiedy zamawiałem usługę w Prusatorze! Dlaczego drugi raz? Ponieważ po trzech latach znowu problem powrócił ! Zgadnijcie gdzie zadzwonię następnym razem, hehe?!

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2020, 05:56

Moja żona tak się składa, że ma okropny wstręt do prusaków (w sumie kto nie ma?!), reagowała cholerycznie prawie codziennie rano kiedy wstawała do pracy na 6 rano i po kuchni latały sobie nieproszeni goście! Krzyk, ryk – pewnie wszystkich na osiedlu potrafiła obudzić (i na co komu budzik ?! ). Jak rozumiesz musiałem sprawę załatwić szybko i co najważniejsze bezpiecznie dla naszego psa. Próbowałem różnych firm, problem powracał po miesiącu albo wcześniej – gwarancji żadnych nie uznawali tak więc można powiedzieć, że pieniądze w błoto zostały wyrzucone. Aż w końcu……BOOOOOOOM trafiłem na firmę Prusator – do której zawszę będę wracał i Tobie też polecam jeżeli chwalisz sobie profesjonalizm oraz REZULTATY! Podsumowując....pies żyje, małżonka nie wydziera się nad ranem, a ja się znowu wysypiam – jak to mówią: HAPPY WIFE HAPPY LIFE

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2020, 05:56

Co sądzicie o usłudze ozonowaniu w warszawie ?! Coś pomaga na ten kurz i roztocza?!

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2020, 05:59

Ozonowanie Warszawa poszukuje bo mam alergika na pokładzie.
Ktoś korzystał i faktycznie pomoga na kurz, roztocza i inne bakterie?!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 7 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
  • Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
  • atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...
  • Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 370 Grupa: Firmy budow... Często w ogrodach pojawiają się w formie i funkcji altanek czy pomieszczeń rekreacyjnych obiekty kontenerowe - czyli np. pawilony handlowe z płyt warstwowych. N...
  • Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 442

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >