Dlaczego do garażu warto wybrać bramę segmentową?

« Powrót do artykułu: Dlaczego do garażu warto wybrać... | « Powrót do grupy: Budowa i remont

29 października 2022, 11:20

Zgadzam sie: good 0 bad

Taka brama jest po prostu wygodna i bardzo praktyczna, sprawia, że garaż będzie łatwiejszy w obsłudze. Dla pełnego komfortu polecam oczywiście dobrej klasy siłownik, który będzie dopasowany do wielkości bramy i jej ciężaru. Warto postawić na BFT. Mają różne siłowniki, bez problemu pomogą nam dopasować odpowiedni, więc będziemy mieli pewność, że po prostu wszystko działa, jak należy, że brama będzie otwierana dokładnie tak, jak powinna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 listopada 2022, 11:08

Jak dla mnie, to zawsze kwestie, które warto rozpatrywać pod kątem potrzeb danego obiektu. Na stronie https://www.bramtech.com.pl/bramy-garazowe-se gmentowe czytałem na temat bram segmentowych i zastanawiam się, jak sprawdzają się one w praktyce. Ktoś z Was korzystał z takich elementów?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 grudnia 2022, 05:18

widziałem też segmentowe bramy w ofercie firmy Wiśniowski UniPro, dużym plusem jest rzeczywiście to że takie rozwiązania nie zabierają wiele miejsca a brama UniPro to brama ciepła przeznaczona szczególnie do garaży ogrzewany

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 595

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >