Dobra firma remontowa - Bydgoszcz

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

7 października 2016, 13:53

Zgadzam sie: good 0 bad

W przypadku wykończeniówki to na pewno Abartremonty i p. Gośliński dają radę. Niedawno miałem z firmą kontakt przy okazji remontu klatki schodowej i nie mam się do przyczepić. Praca wykonana w terminie, wszystko solidnie zrobione, po całej robocie posprzątali po sobie, nie było też problemów żeby się rozliczyć.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 października 2016, 13:55

Świetne rzeczy robi pan Gośliński jeśli chodzi o wykończenia wnętrz. Ma dobre pomysły, fajne projekty – funkcjonalne i estetyczne. Zachwycona jestem z tego jak mi kuchnię zrobił. Dokładnie o czymś takim myślałam – kuchnia z wyspą, przestronna, jasna, super to wygląda. Część realizacji można zobaczyć na stronie firmy abartremonty.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 września 2017, 13:08

W mieszkaniu niedawno zastosowałem sufity podwieszane z eleganckim oświetleniem. Projekt i wykonanie miałem od Wojtka Goślińskiego. Znam go od dobrych kilku lat. Pomagał mi w drobniejszych sprawach remontowych, aż w końcu zdecydowałem się na całkowitą zmianę wnętrza. Jak chcesz zapłacić i mieć ze wszystkim spokój to polecam. Ogarnia od podstaw każdy szczegół techniczny przy remoncie.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2017, 13:34

Każdej firmie budowlanej polecam zainteresowanie się firmą Atest. Produkuje ona odzież roboczą najwyższej jakości. Ostatnio zaopatrzyłam swoich pracowników w tę odzież i muszę przyznać, że jest bardzo wytrzymała. http://atest.net.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2017, 13:41

college paper writer
my paper writer
paper writer service
penny paper writer

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 września 2017, 13:48

Find out what you need to improve in yourself to become more effective!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• szambo z szambem Liczba postów: 32 Grupa: Firmy budow... Pompy jednostopniowe znajdują zastosowanie w prostych układach cyrkulacji wody, takich jak baseny, fontanny czy systemy nawadniające. Dzięki swojej konstrukcji....
  • usługi i produkcja CNC Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Jestem pewny, że dużo osób skorzysta z gubad . To jest naprawdę bardzo dobra oferta.
  • Gdzie reklamować firmę wnętrzarską? Liczba postów: 109 Grupa: Firmy budow... Mam świetny pomysł! Udział w targach branżowych. Możesz zdecydować się na hostessy i promotorów, którzy m.in. będą rozdawać swoje ulotki. Jeśli się zainteresuje...
  • Depilacja dla mężczyzn Liczba postów: 23 Grupa: Firmy budow... Hej! Na stronie https://machnica.pl/depilacja/ czeka na Was szeroka oferta depilacji. To miejsce, gdzie specjaliści dbają o Wasze zadowolenie i komfort podczas....
  • magazyn Liczba postów: 541 Grupa: Firmy budow... Szukasz osprzętu do wózków widłowych, takiego jak przedłużki do wideł, trawersy czy liny stalowe? Mipromet ma szeroką ofertę wysokiej jakości produktów, jak tra...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 272

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >