Gość: swjkld praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: jula praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: lota praktykant |
|
| |
Gość: eva3 praktykant |
|
| |
Gość: AqQW praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Antonina praktykant |
Byłam w Solarze, bo całkowicie zmieniamy wystrój wnętrz w naszm mieszkaniu. Próbuję je trochę odgracić ;-) bo nawet nie wiem kiedy nazbierało się tyle niepotrzebnych rzeczy. Teraz zachorowałam na styl skandynawski, więc białe ściany, jasne podłogi, jasne meble, itd. Przejrzałam setki zdjęć na internecie z różnymi dekoracjami i w sumie największy problem miałam z oknami. Wiadomo, że jakeś ciezkie firanki i zasłony kompletnie odpadają. Panowie z Solara przyjechali do mnie do domu, opowiedzialam im jak to mniej więcej widzę i zależy mi na czymś lekkim i delikatnym do okien, zeby nie zepsuć efektu całego remont ;-) Ostatecznie wybrałam na rolety dzień-noc. Chciałam wstawić tu zdjęcie z kompa, ale jakoś nie mogę sobie z tym poradzić. W każdym razie całość wygląda naprawdę fajnie i lekko, a firma jest naprawdę profesjonalna. |
| |
offline ksadaber162 praktykant
|
|
| |
offline ksadaber162 praktykant
|
|
| |
Gość: Dabun praktykant |
|
| |
Gość: jarekZagr praktykant |
Jeśli ktoś jest z Wrocławia to proponuję sprawdzić http://ideal-rolety.pl/ . Zaopatrzyłem się u nich i w rolety i w bramę do garażu i nie mogę złego słowa powiedzieć na temat ich jakości. |
|
Dobra firma produkująca żaluzje
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- szambo z szambem Liczba postów: 32 Grupa: Firmy budow... Pompy jednostopniowe znajdują zastosowanie w prostych układach cyrkulacji wody, takich jak baseny, fontanny czy systemy nawadniające. Dzięki swojej konstrukcji....
- usługi i produkcja CNC Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Jestem pewny, że dużo osób skorzysta z gubad . To jest naprawdę bardzo dobra oferta.
- Gdzie reklamować firmę wnętrzarską? Liczba postów: 109 Grupa: Firmy budow... Mam świetny pomysł! Udział w targach branżowych. Możesz zdecydować się na hostessy i promotorów, którzy m.in. będą rozdawać swoje ulotki. Jeśli się zainteresuje...
- Depilacja dla mężczyzn Liczba postów: 23 Grupa: Firmy budow... Hej! Na stronie https://machnica.pl/depilacja/ czeka na Was szeroka oferta depilacji. To miejsce, gdzie specjaliści dbają o Wasze zadowolenie i komfort podczas....
- magazyn Liczba postów: 541 Grupa: Firmy budow... Szukasz osprzętu do wózków widłowych, takiego jak przedłużki do wideł, trawersy czy liny stalowe? Mipromet ma szeroką ofertę wysokiej jakości produktów, jak tra...