W przypadku wykończeniówki to na pewno Abartremonty i p. Gośliński dają radę. Niedawno miałem z firmą kontakt przy okazji remontu klatki schodowej i nie mam się do przyczepić. Praca wykonana w terminie, wszystko solidnie zrobione, po całej robocie posprzątali po sobie, nie było też problemów żeby się rozliczyć.
Gość: yollo praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: marek2232 praktykant |
Świetne rzeczy robi pan Gośliński jeśli chodzi o wykończenia wnętrz. Ma dobre pomysły, fajne projekty – funkcjonalne i estetyczne. Zachwycona jestem z tego jak mi kuchnię zrobił. Dokładnie o czymś takim myślałam – kuchnia z wyspą, przestronna, jasna, super to wygląda. Część realizacji można zobaczyć na stronie firmy abartremonty.pl. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: okll praktykant |
W mieszkaniu niedawno zastosowałem sufity podwieszane z eleganckim oświetleniem. Projekt i wykonanie miałem od Wojtka Goślińskiego. Znam go od dobrych kilku lat. Pomagał mi w drobniejszych sprawach remontowych, aż w końcu zdecydowałem się na całkowitą zmianę wnętrza. Jak chcesz zapłacić i mieć ze wszystkim spokój to polecam. Ogarnia od podstaw każdy szczegół techniczny przy remoncie. |
| |
offline agatakar praktykant
|
Każdej firmie budowlanej polecam zainteresowanie się firmą Atest. Produkuje ona odzież roboczą najwyższej jakości. Ostatnio zaopatrzyłam swoich pracowników w tę odzież i muszę przyznać, że jest bardzo wytrzymała. http://atest.net.pl/ |
| |
Gość: ArthurVof praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Steveprior praktykant |
|
|