Dobra firma remontowa Warszawa

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

24 września 2018, 12:48

Zgadzam sie: good 0 bad

Kupiłam ostatnio mieszkanie i szukam firmy remontowej z Warszawy . Zależy mi na tym aby byli to fachowcy od wszystkiego tzn. elektryka, hydraulika itd. Myślałam o tej firmie strona tutaj . Oferta wygląda bardzo solidnie. Jak myślicie? Kogo możecie mi jeszcze polecić?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 września 2018, 16:05

Polecam firmę Heating Systems - Sprawdzona ekipa. :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 września 2018, 18:50

Może warto się też otworzyć na tereny podwarszawskie i ogólnie mazowieckie? Na pewno poszerzy to potencjalną liczbę firm, która zrobi nam remont.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 października 2018, 10:23

Przy okazji remontu powstaje spory bałagan, więc ja radziłbym przy okazji rozważyć skorzystanie z pomocy firmy sprzątającej Silver Service

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Kuchnia Liczba postów: 44 Grupa: Wykańczamy... Rozglądają się za wyborem odpowiednich baterii, czy kranów kuchennych to polecam zerknąć sobie do oferty Sotbe https://sklep.sotbe.com/baterie-kuchenne u któryc...
  • Regały magazynowe - gdzie ich szukać? Liczba postów: 20 Grupa: Wykańczamy... Inwestycja w mały magazyn do wynajęcia może być korzystna dla sklepów planujących rozwój lub zwiększenie asortymentu. Wynajem pozwala na testowanie nowych produ...
  • Okna do domu Liczba postów: 51 Grupa: Wykańczamy... Okna mam już wybrane, teraz zastanawiam się nad samym wykończeniem czyli parapetami. Na rynku opcji jest wiele. Parapety PCV są wykonane z twardego polichlorku....
  • Sklep internetowy Liczba postów: 238 Grupa: Wykańczamy... Wybierając platformę e-commerce, warto postawić na rozwiązanie, które wspiera integracje z hurtowniami. Automatyczne synchronizacje umożliwiają sprawne zarządza...
  • Wyposażenie zakładu Liczba postów: 347 Grupa: Wykańczamy... Odpowiedni kierunek - https://www.amart.pl/ To są dobre rozwiązania, da się to jakoś sensownie dopasować. Ale oczywiście każdemu może pasować coś innego. Natomi...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19454 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 332

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >