Gość: Rodent praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Weweb praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ArekM doświadczony
|
|
| |
Gość: Derad praktykant |
|
| |
Gość: wewe praktykant |
Zobaczcie również sklep http://www.edi.com.pl/pl/produkt/569/manekin_ dzieciecy_01_kompletny/ z kompleksowym wyposażeniem sklepów. |
| |
Reklamy Google | |
offline JanSzczepan praktykant
|
Radziłbym poszukać jakichś firm, które zajmują się skupowanie sprzętu od upadających firm - zamknięcie lub sprzedaż przedsiębiorstwa to często dobra okazja by kupić o wiele taniej dobry, serwisowany sprzęt praktycznie każdego rodzaju. |
| |
Gość: Ragas praktykant |
|
| |
offline ArekM doświadczony
|
No tak, ale jak ktoś się zdecyduje kupić np taką maszynę typu CNC (format4) czy Hammera,bądź jeszcze inną, to jaka będzie gwarancja, że będzie służyła długo? bo przecież tego typu maszyny do tanich raczej nie należą? A o samej gwarancji jako grawancji-nie ma co marzyć?.Z kolei wydać sporo kasy i ma się być niezadowolonym? - gdzie potem szukać winnego? Sory,ale to taka moja luźna myśl,ale sądzą, że idąca w dobrym kierunku? |
| |
Gość: Dergedad praktykant |
|
| |
Gość: Tergeta praktykant |
|
|
Dobry sklep z używanymi maszynymi
«
Powrót do grupy: Moja budowa
Ostatnio na forum
- Studnia głębinowa Liczba postów: 2 Grupa: Moja budowa W ostatnim czasie wiercenie studni głębinowych łódzkie było kolejnym etapem prac na mojej działce. Po konsultacji z geologiem, który doradził najlepsze miejsce,...
- Wiata Garażowa Liczba postów: 14 Grupa: Moja budowa Szukasz trwałego garażu, który szybko zrealizuje Twoje potrzeby? Sprawdź ofertę Stalblach. To producent u którego można kupić tanie garaże blaszane. Charakteryz...
- panele fotowoltaiczne Liczba postów: 28 Grupa: Moja budowa Czytałem ostatnio na ten temat i w sumie z wyczytanych przeze mnie treści wynikało, że najlepiej będzie dokonać samodzielnych obliczeń, żeby zobaczyć, jak to w....
- Odkurzacz na budowe Liczba postów: 47 Grupa: Moja budowa Inwestycja w automatyczny odkurzacz może wydawać się idealnym rozwiązaniem dla osób, które nie mają czasu na regularne sprzątanie. Te urządzenia mogą znacznie o...
- Jakie stoły do zbijania palet warto kupić? Liczba postów: 3 Grupa: Moja budowa Jakie stoły do zbijania palet warto kupić? Planuję wymianę sprzętu i potrzebuję wskazówek dotyczących jakości i ceny. Czy balansery to dobre rozwiązanie?