![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: mandy34 praktykant |
Mogę polecić bardzo dobry serwis Honda w Warszawie, który działa przy ASO Honda Matraszek. W zasadzie są już to Marki. Bardzo rzetelna obsługa i uczciwe podejście do klienta. A jak na okoliczne warunki - również konkurencyjne ceny. Polecam! |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: kuboa praktykant |
Najważniejsze to dobre wyposażenie warsztatu. Ja swój zaopatrzyłem u www.best-prod.com. Grunt to przyzwoite materiały, bez tego sprawna naprawa ani rusz. |
| |
offline ![]() RafałKostkowski inżynier
![]() |
no raczej jak już naprawiać w dobrym i sprawdzonym serwisie. Ja jezdze tylko do serwisu mercedesa na daimlera w warszawie. Robia szybko, na oryginalnych czesciach i jak na taki serwis za rozsadne pienadze. Co najwazniejsze - maja pojecie o mechanice i dobry sprzet do diagnostyki. |
| |
offline ![]() boxon fachowiec
![]() |
Aha, nie trzeba właśnie lakierować od razu samochodów, można bez problemu zakupić dobrej jakości folię samochodową 3m m261 właśnie w tym sklepie internetowym można bez problemu zamówić. Super sprawa. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Porek456 fachowiec
![]() |
W przypadku aut od Hondy mogę polecić Ci autoryzowany serwis HondaPlaza w Warszawie. Warsztat świetnie wyposażony w najwyższej klasy sprzę, mechanicy z dużym doświadczeniem i kwalifikacjami także nie ma u nich miejsca na przypadek czy niedociągnięcia przy naprawach. Terminy też są dość spoko, a ceny strasznie nie uderza po kieszeni |
| |
offline ![]() Marcell fachowiec
![]() |
|
Ten post był edytowany przez Marcell dnia: 8 września 2017, 13:17 | |
|
Dobry warsztat samochodowy
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Skuteczne dbanie o cerę Liczba postów: 186 Grupa: Trudne tema... Warto dbać o swoją cerę, a w tym skutecznie mogą nam pomóc profesjonalne zabiegi pod oczy. Na tej witrynie są wymienione poszczególne zabiegi https://lanada.pl/...
- Wakacje nad morzem Liczba postów: 88 Grupa: Trudne tema... Życie na Cyprze Północnym to nie tylko piękne widoki i korzystne inwestycje, ale także wyjątkowa atmosfera. Przyjazna lokalna społeczność, spokojny styl życia i...
- Reklama firmy Liczba postów: 475 Grupa: Trudne tema... Jeśli chodzi o skuteczną reklamę, wybór odpowiedniego nośnika jest kluczowy. Wszystko zależy od grupy docelowej i celów kampanii. W tym kontekście, opcją do roz...
- Wyposażenie warsztatu Liczba postów: 66 Grupa: Trudne tema... Jeśli zastanawiasz się, jakie imadło hydrauliczne wybrać, ten artykuł jest dla Ciebie. Znajdziesz w nim wskazówki, na co zwrócić uwagę przy wyborze, aby spełnia...
- samochód nowy czy używany Liczba postów: 606 Grupa: Trudne tema... Co do ubezpieczenia samochodu, to polecam stronę https://taniapolisa.com/ znajdziesz na niej najtańsze opcje OC i AC. Dwa razy korzystałem z tej porównywarki i....