Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: mandy34 praktykant |
Mogę polecić bardzo dobry serwis Honda w Warszawie, który działa przy ASO Honda Matraszek. W zasadzie są już to Marki. Bardzo rzetelna obsługa i uczciwe podejście do klienta. A jak na okoliczne warunki - również konkurencyjne ceny. Polecam! |
| |
Reklamy Google | |
Gość: kuboa praktykant |
Najważniejsze to dobre wyposażenie warsztatu. Ja swój zaopatrzyłem u www.best-prod.com. Grunt to przyzwoite materiały, bez tego sprawna naprawa ani rusz. |
| |
offline RafałKostkowski inżynier
|
no raczej jak już naprawiać w dobrym i sprawdzonym serwisie. Ja jezdze tylko do serwisu mercedesa na daimlera w warszawie. Robia szybko, na oryginalnych czesciach i jak na taki serwis za rozsadne pienadze. Co najwazniejsze - maja pojecie o mechanice i dobry sprzet do diagnostyki. |
| |
offline boxon fachowiec
|
Aha, nie trzeba właśnie lakierować od razu samochodów, można bez problemu zakupić dobrej jakości folię samochodową 3m m261 właśnie w tym sklepie internetowym można bez problemu zamówić. Super sprawa. |
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
W przypadku aut od Hondy mogę polecić Ci autoryzowany serwis HondaPlaza w Warszawie. Warsztat świetnie wyposażony w najwyższej klasy sprzę, mechanicy z dużym doświadczeniem i kwalifikacjami także nie ma u nich miejsca na przypadek czy niedociągnięcia przy naprawach. Terminy też są dość spoko, a ceny strasznie nie uderza po kieszeni |
| |
offline Marcell fachowiec
|
|
Ten post był edytowany przez Marcell dnia: 8 września 2017, 13:17 | |
|
Dobry warsztat samochodowy
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Sposób na zdrowie Liczba postów: 558 Grupa: Trudne tema... Słuch to jeden z fundamentalnych zmysłów, który ma duży wpływ na nasze zdrowie psychiczne i fizyczne. Utrata słuchu może prowadzić do izolacji, zmęczenia, a naw...
- Moda Liczba postów: 113 Grupa: Trudne tema... Gdzie Wy szukacie inspiracji modowych? https://mechaniklublin.com
- Problem alkoholowy - jak walczyć? Liczba postów: 456 Grupa: Trudne tema... Ludzie piją różne produkty alkoholowe i ja to jestem w stanie zrozumieć, ale nie wiem na przykład, czy jagermeister czy jest zdrowy i czy jego picie nie sprawi,...
- Białka Tatrzańska Liczba postów: 50 Grupa: Trudne tema... Czy warto tam pojechać?
- Potrzebny adwokat Liczba postów: 414 Grupa: Trudne tema... Jeżeli chodzi o specjalistów z zakresu prawa patentowego to najlepszym wyborem będzie ta https://madpat.eu/wynalazki-i-wzory-uzyt kowe/ Oni zadbają o czystość pa...