Dobry warsztat samochodowy

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

28 lipca 2017, 14:51

Zgadzam sie: good 1 bad

Najlepiej odstaw auto do aso bo innym mechanikom nie można ufać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 lipca 2017, 19:35

Zgadzam sie: good 0 bad

Mogę polecić bardzo dobry serwis Honda w Warszawie, który działa przy ASO Honda Matraszek. W zasadzie są już to Marki. Bardzo rzetelna obsługa i uczciwe podejście do klienta. A jak na okoliczne warunki - również konkurencyjne ceny. Polecam!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 sierpnia 2017, 20:29

Najważniejsze to dobre wyposażenie warsztatu. Ja swój zaopatrzyłem u www.best-prod.com. Grunt to przyzwoite materiały, bez tego sprawna naprawa ani rusz.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 września 2017, 19:31

no raczej jak już naprawiać w dobrym i sprawdzonym serwisie. Ja jezdze tylko do serwisu mercedesa na daimlera w warszawie. Robia szybko, na oryginalnych czesciach i jak na taki serwis za rozsadne pienadze. Co najwazniejsze - maja pojecie o mechanice i dobry sprzet do diagnostyki.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 września 2017, 19:28

Aha, nie trzeba właśnie lakierować od razu samochodów, można bez problemu zakupić dobrej jakości folię samochodową 3m m261 właśnie w tym sklepie internetowym można bez problemu zamówić. Super sprawa.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 września 2017, 10:04

W przypadku aut od Hondy mogę polecić Ci autoryzowany serwis HondaPlaza w Warszawie. Warsztat świetnie wyposażony w najwyższej klasy sprzę, mechanicy z dużym doświadczeniem i kwalifikacjami także nie ma u nich miejsca na przypadek czy niedociągnięcia przy naprawach. Terminy też są dość spoko, a ceny strasznie nie uderza po kieszeni

Zgłoś | Cytuj | Link

8 września 2017, 13:16

Użytkownik Sala1001 napisał: Hejo :) Znacie może jakiś dobry warsztat samochodowy z
Konina?

W tych rejonach rzadko naprawiam, ale znam jeden adres https://wymianatylnejbelki.pl/ warsztatu ze specjalizacją: tylna belka francuskich samochodów, jeżdżą nawet z odległych miejscowości. Podstawowe naprawy, przeglądy to u nich normalka...

Ten post był edytowany przez Marcell dnia: 8 września 2017, 13:17
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Akcesoria drogowe Liczba postów: 11 Grupa: Trudne tema... Niebezpieczny zakręt wymaga nie tylko odpowiednich znaków drogowych, ale również dodatkowych zabezpieczeń, takich jak bariery ochronne. Znaki ostrzegawcze powin...
  • Zakład pogrzebowy Liczba postów: 106 Grupa: Trudne tema... kwiaty sztuczne na cmentarz jest to bardzo dobrym rozwiązaniem
  • Rozwód Liczba postów: 125 Grupa: Trudne tema... Chcesz dodać odrobinę pikanterii do swojego życia intymnego? сексшоп to miejsce, gdzie znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz, aby rozbudzić swoje zmysły. Boga...
  • Wakacje nad morzem Liczba postów: 83 Grupa: Trudne tema... Ja własnie zastanawiam się nad wakacjami w Chorwacji. Znalazłam nawet nowoczesny hotel blisko plaży w Sibeniku - https://www.amadriapark.com/hotel/amadri a-park-...
  • Wlasny sklep Liczba postów: 15 Grupa: Trudne tema... Ja prowadze swój sklep i cały czas mnie denerwowało że na miejscu które mam przeznaczone dla klientów parkowały osoby które mój sklep omijały szerokim łukiem. P...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 398

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >