Dobrze urządzona sypialnia

« Powrót do artykułu: Dobrze urządzona sypialnia | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

24 stycznia 2014, 18:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Bardzo ładnie prezentuje się surowa cegła w pomieszczeniach tak jak na tym zdjęciu. Ja też zastanawiam się nad takim rozwiązaniem w sypialni, jednak postawiłabym na coś bardziej błyszczącego jak Klinkieryt. Myślę, że z drewnianymi, prostymi meblami będzie to wyglądać bardzo interesująco.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 sierpnia 2014, 01:19

Łóżko 140 cm jest jednak trochę za małe, takie 160 -> http://www.urokdrewna.pl/lozko-drewniane-buko we-filonek-160-200-p-191.html to już prędzej. Zastanawia mnie to, że ta para na zdjęciu leży na gołym materacu. Dziwna sprawa

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 lutego 2015, 13:49

a mi podobają się niewielkie sypialnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2015, 20:18

Niewielkie sypialnie mają w sobie jakis taki wyjatkowy urok. Sama też gustuje właśnie w takich sypialniach. Można je ładnie urządzić. Niewielkie łóżko a obok takie szafki nocne http://www.brw.com.pl/szafki_nocne/ . Bardzo fajnie wyglądają i tworzą ciekawą całość z łożkiem. Moze warto było by o tym pomyśleć przy urządzaniu sypialni.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 marca 2015, 14:10

Łóżko 160 x 200 będzie idealne. Najlepiej tapicerowane, takie będzie z pewnością dobrze wyglądało

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 kwietnia 2015, 14:35

Bardzo ładne to łóżko. A jeżeli poszukujesz materaca, to polecam nasze

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2016, 14:03

Urządzając swoją sypialnię możecie zajrzeć również do FabrykaSypialni.pl. Moim zdaniem mają tu bardzo fajną ofertę akcesoriów i mebli do sypialni, więc jeśli chcecie, to możecie z ich ofertą się zapoznać.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 września 2016, 12:33

Dobrze urządzona sypialnia to przede wszystkim odpowiednia kolorystyka ścian oraz wygodne, szerokie łóżko. Warto moim zdaniem skupić się tutaj na łóżkach tapicerowanych, które w dodatku będą się zawsze pięknie komponować z całą sypialnią.

www.MegaSofa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

14 września 2016, 14:16

myślę że idealnym dopełnieniem każdej sypialni sąlampy klasyczne dzięki którym oświetlimy cały pokoj.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 września 2016, 11:02

W dobrze urządzonej sypialni nie może zabraknąć wygodnego materaca. To podstawa. Ostatnio widziałam w http://www.comfortbe.pl/ sporą ofertę z tego zakresu. Można spokojnie dobrać sobie materac do swoich upodobań.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 17 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
  • Jaka powinna być nowoczesna łazienka? Liczba postów: 37 Grupa: Wnętrza Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta najróżniejszych kabin sanitarnych...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 24 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....
  • Sprzątanie na miarę XXIw. Liczba postów: 116 Grupa: Wnętrza Dbanie o dom w sposób ekologiczny jest dużo łatwiejsze. Produkty Ludwik Ekologiczny to idealna odpowiedź na potrzeby współczesnych gospodarstw domowych. Skutecz...
  • Jak dobrać akcesoria do łazienki? Liczba postów: 253 Grupa: Wnętrza Pytanie co chce się osiągną, jak dla mnie taki dodatek może zmienić charakter całego wnętrza. Hitem są dla mnie akcesoria, które oferuje sklep lazienkaplus.pl i...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 1245

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >