Witajcie! Jestem w trakcie urządzania salonu. Poszukuję fajnych dodatków jak i mebli w stylu skandynawskim . Polecicie mi jakieś miejsce gdzie dostanę takie rzeczy? Zależy mi także aby były wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju. Dużo osób poleca taki sklep www.mandihouse.pl ponoć mają tam meble i dodatki w różnym stylu . Kupowaliście u nich ?
offline bibi2 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Miui8 praktykant |
Mi sie bardzo podobają dodatki do mieszkania wykonane z tworzyw sztucznych. Sama takowe projektuję, a potem ta firma mi je wykonuje http://www.boral.pl/ bardzo dobra jakość i szybkie wykonanie. Mogę śmiało polecić |
| |
offline MebleJeziorny.pl majster
|
|
| |
Gość: Iga 25 praktykant |
Oj rabaty to i w stacjonarnych sklepach teraz też są , ale ten wybór faktycznie w internetowych sklepach jest bez porównania większy i mozna znaleźć prawdziwe cacuszka. W zeszłym roku robiłam takie poszukiwania i trafiłam na jagodowegokota, a tam to dopiero można dostać zawrotu głowy, ale mają fajnie wszystko zrobione i bez problemu mozna szybko znaleźć to czego szukamy. Przyznam, że nawet często zdarza mi się do nich zaglądać, ale faktycznie warto. |
| |
Reklamy Google | |
offline kwieczko fachowiec
|
Styl aranżacji to kwestia gustu, kwestia indywidualne, ale
już spójność wybranego kierunku to podstawa udanego
efektu finalnego. |
| |
offline Regem.pl majster
|
|
| |