Święta miałem okazję spędzać u rodziny w domu z bala. Atmosfera wnętrz, klimat wydał mi się zupełnie inny niż w tradycyjnym domu. A już zupełnie nieporównywalny do mieszkania w bloku. Spodobało mi się takie trochę sielskie życie. Oczywiście należy mieć odpowiednią działkę do tego, ale i odpowiedni dom. Macie jakieś doświadczenie z takimi domami?
offline Jacek90 majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
Takie domki to rzeczywiście wspaniała sprawa. Moja ciocia w takowym mieszka. Kupiła go już przygotowanego pod klucz. Bardzo dobrze jej się tam żyje i mówi, że ogrzewanie i temperatury nie są straszne teraz w tą pogodę. Budowa takiego domku jest bardzo szybka za sprawą łatwej konstrukcji i jej lekkości. Dzięki temu też podniesienie fundamentów jest o wiele łatwiejsze i tańsze :) |
| |
Reklamy Google | |
offline karolina_61866 inżynier
|
|
| |
offline Marchewa inżynier
|
|
| |
offline LubieRemonty majster
|
W takim domku byłem tylko na wczasach i fakt klimat niesamowity. Wypoczęliśmy jak nigdy, żałowaliśmy,że nas na taki niestety nie stać. Ale zachwyceni tym co widzieliśmy postanowiliśmy wtedy wybudować altanę z bali. Na takie usługi nas było stać bo znaleźliśmy dobrą ekipę ze swoim materiałem na http://usluginabialolece.pl którzy nie wzięli aż tak drogo więc od tamtego czasu mamy chociaż taką namiastkę. Może kiedyś będzie nas stać na to,żeby kupić gdzieś taki mały nawet dom z bali |
Ten post był edytowany przez LubieRemonty dnia: 10 stycznia 2017, 10:01 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Askorpdomy.pl majster
|
Faktycznie drewniane domy z bala mają swój urok i tego nie
można im odmówić, warto jednak wybrać odpowiedni projekt
który też spełni nasze oczekiwania względem przyszłego
domu. Same koszty realizacji projektu domu drewnianego
zależą od firmy na jaką się zdecydujemy oraz wielkości,
metrażu. |
| |
offline regon praktykant
|
Bardzo mi sie podobają takie domy. Na razie to sfera marzeń ale może kiedyś... Ponieważ ktoś tu pisze o firmie Natur Eko Dom mogę przyznać, że kuzyni kupili sobie taki. Jest naprawdę piękny i ciepły. NIe wklejam linku do firmy by nie być podejrzana o spamowanie. Jak chcesz to poszukaj sobie ich stronkę w necie |
| |
offline Jacek90 majster
|
|
| |
offline DomkizWyszkowa.pl doświadczony
|
|
| |
offline Jacek90 majster
|
[quote=DomkizWyszkowa.pl]Akurat jeżeli mowa o domy