offline AniaWawa praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline tomek554 praktykant
|
a co to za domek jest |
Ten post był edytowany przez tomek554 dnia: 5 stycznia 2018, 10:30 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Malezi majster
|
Jeśli chcesz zainwestować w domek holenderski z zamiarem stałego zamieszkania (powyżej 120 dni) najprawdopodobniej będzie potrzebne jednak zezwolenie, najlepiej jeśli skonsultujesz to zresztą z notariuszem czy nawet radcą prawnym. Często też firmy dostarczające takie domki doradzają i pośredniczą w załatwianiu formalności, łącznie z transportem. Poczytaj np. tutaj http://www.domki-holenderskie.org/transport-d omkow/ , w razie czego też skontaktuj się z dostawcą w związku z zapytaniami o pozostałe sprawy organizacyjne. Ceny domków holenderskich są stosunkowo niskie także naprawdę nie ma co na siłę oszczędzać na formalnościach, odpada np. koszt projektu. Lepiej mieć pewność, że działasz zgodnie z prawem i nie narażasz się na dodatkowego koszty w razie niedopełnienia czegoś. |
Ten post był edytowany przez Malezi dnia: 28 stycznia 2019, 14:02 | |
| |
Gość: kacperwatro77 praktykant |
Sam długo się wahałem, lecz ostatecznie przekonał mnie znajomy. Sprawił sobie taki domek, a jak zobaczyłem go na miejscu to stwierdziłem, że biorę. Kupiłem od https://www.domki-holenderskie.pl/. Mają ich bardzo dużo, więc każdy znajdzie odpowiedni dla siebie. Świetna sprawa taki domek |
|
Domek Holenderski
«
Powrót do grupy: Ekspert prawa budowlanego
Ostatnio na forum
- Garaż blaszany- tymczasowy obiekt na potrzeby budo... Liczba postów: 12 Grupa: Ekspert pra... Jeśli interesują Cię solidne i tanie garaże blaszane, które ochronią Twój samochód oraz narzędzia. To sprawdź ofertę producenta garaży blaszanych na stronie Sta...
- PRZEBUDOWA a ODBUDOWA ? Liczba postów: 14 Grupa: Ekspert pra... Może nie tylko język polski, ale również nasze prawo budowlane (z resztą nie tylko budowlane) jest całe mnóstwo takich absurdów a człowiek tylko traci nerwy prz...
- Deweloper a instancja tv domofonowa i internet Liczba postów: 4 Grupa: Ekspert pra... Jednym z argumentów przemawiających za zakupem mieszkania od dewelopera jest możliwość długoterminowych oszczędności. Nowe mieszkania są zazwyczaj bardziej ener...
- Co nie jest samowolą? Liczba postów: 22 Grupa: Ekspert pra... W miejscach pracy z wysokim ryzykiem upadków z wysokości, znaki ostrzegawcze powinny być umieszczane w miejscach łatwo widocznych zarówno dla pracowników na zie...
- Miejsce parkingowe. Liczba postów: 7 Grupa: Ekspert pra... Wiele miast implementuje dodatkowe środki bezpieczeństwa na drogach jednokierunkowych, takie jak ograniczenia prędkości czy specjalne strefy dla pieszych. Odpow...