Co myślicie o domkach letniskowych, np. drewnianych? Myślałam, by skorzystać z ofert tej firmy https://www.domki-sodas.pl/ która wydaje mi się dość solidną, ceny domków są dość przystępne. Oferują też zbudowanie placu dla dzieci, itp. Od dawna marzę by na działce zdecydować swój własny kąt, gdzie będę mogła wyjeżdżać nawet na całe weekendy i spędzać tam wolny czas z ogrodem na zewnątrz, który tak lubię doglądać. Byłoby to też duże ułatwienie dla mnie, bo nie musiałabym codziennie dojeżdżać na działkę, tylko spędzać kilka dni. Macie u siebie też takie drewniane domki? Myślałam nad drewnianym, bo będzie ładnie wyglądał, ale też lepiej się komponuje z przyrodą. Miło jest mieć gdzie wyjeżdżać i mieć takie swoje dodatkowe miejsce do wypoczynku z dala od krzyków i hałasów miasta. Jak już się ma takie miejsce to aż żal nie przebywać tam dłużej. Z mężem mam w planach wyjechać w tym roku w góry, ale nie zawsze ma się możliwości by wyjechać gdzieś na wakacje, więc to kolejny plus za powstaniem takiego domku.
offline lawiana inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Jameyprivy praktykant |
|