Donica na kwiaty

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

13 lipca 2017, 16:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Mi to bardzo się podobają donice stylizowane na starsze niż faktycznie są. Wcześniej średnio podchodziłam do takich doniczek. Ale kolezanka mi pokazała na http://desideradesign.pl/kategoria/balkon-i-ogrod że kupiła sobie u nich i takie duże ogrodowe i takie metalowe i wyglądają genialnie. Nadają fajnego charakteru jej ogrodowi. Będę chciała sobie w podobnym klimacie zrobić swój ogród. Tylko ja chyba postawie na jeden rodzaj donic.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lipca 2017, 00:20

Ostatnio mocno przekonałem się do donic betonowych, takich, które możemy spotkać na ulicach, czy w parkach. Zamówiłem sobie kilka od https://eko-asklepios.pl/ i osobiście uważam, że bardzo urozmaiciły mój ogród!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lipca 2017, 11:12

Nie wierzę w to jakie macie problemy. Przejrzyj ofertę kilku centrów ogrodniczych i wybierz sobie taką jak ci się podoba... to tyko donica a nie wybór papieża.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2017, 00:19

po co ta zlosliwosc ;) ja uwazam, ze wybor dodatkow do ogrodu jest bardzo wazny i warto nad nim sie pochylic. sama zamawiajac ostatnio weze ogrodowe wpadlam na takie antyczne donice :) swietnie wygladaja faktycznie.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2017, 15:11

kolor węża ogrodowego czy szpadla to na prawdę ważne kwestie. takie coś to ważna praca i zadania, takie męczące a nie to co chociażby ci leniwi górnicy...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 lipca 2017, 21:55

Każdy ma swój gust. Trzeba wybierać to co się komu podobna.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2017, 11:23

Donice to temat skomplikowany dość, trzeba zastanowić się jakiego typu donica nam się przyda. Jeżeli mamy spory ogród i dużo miejsca to można zastanowić się nad betonowymi, które są całkiem dobre moim zdaniem.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 sierpnia 2017, 14:15

Ja osobiście betonowych nie lubię. Nie podobają mi się i tyle, rzecz gustu. Jestem bardziej za rozwiązaniem takim jak oferuje Kama Flower - oni mają kompozytowe donice ogrodowe, są bardzo trwałe, a przy tym wizualnie bardzo mi się podobają :)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 października 2017, 21:45

Jestem producentem donic ogrodowych i swoje produkty wykonuję z kompozytów poliestrowo-szklanych. Produkty są atrakcyjne i w korzystnych cenach. Materiały kupuję najwyższej jakości u www.lamin.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 listopada 2017, 10:30

Użytkownik cappyy napisał: Mi to bardzo się podobają donice stylizowane na starsze
niż faktycznie są. Wcześniej średnio podchodziłam do
takich doniczek. Ale kolezanka mi pokazała na
http://desideradesign.pl/kategoria/balkon-i-ogrod że
kupiła sobie u nich i takie duże ogrodowe i takie metalowe
i wyglądają genialnie. Nadają fajnego charakteru jej
ogrodowi. Będę chciała sobie w podobnym klimacie zrobić
swój ogród. Tylko ja chyba postawie na jeden rodzaj donic.

Tak, bardzo ciekawe są takie donice.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Drzwiczki kominowe i rewizyjne Liczba postów: 2 Grupa: Domy szereg... Dzisiaj dowiedziałem się o producent drzwiczek rewizyjnych . To na pewno zainteresuje bardzo dużo osób.
  • Budowa domu Liczba postów: 173 Grupa: Domy szereg... Bramotechnika to nie tylko sprzedaż, ale także profesjonalny montaż i serwis bram garażowych działający na Śląsku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu firma dost...
  • Remont Liczba postów: 55 Grupa: Domy szereg... Remont domów szeregowych to wyzwanie, w którym kluczowe jest dobranie odpowiednich materiałów, zarówno do izolacji, jak i estetyki wnętrz. Oprócz wspomnianych d...
  • kostka brukowa Liczba postów: 68 Grupa: Domy szereg... Jeśli planujesz zagospodarowanie przestrzeni wokół domu, warto zastanowić się nad brukiem. Bruki to doskonały wybór do budowy ścieżek ogrodowych, placyków czy n...
  • Przeprowadzka Liczba postów: 120 Grupa: Domy szereg... Zmiana miejsca zamieszkania to zawsze duże wyzwanie, zwłaszcza jeśli przeprowadzka obejmuje transport między miastami. ADS Przeprowadzki realizuje przeprowadzki...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19580 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 182

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >