Donice ogrodowe

« Powrót do grupy: Ogrody

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

24 kwietnia 2016, 14:38

Zgadzam sie: good 0 bad

Zgadza się jednak altana i donice nie kolidują ze sobą, a dodaja jeszcze fajniejszego charakteru dla ogrodu. Polecam sprawdzić kanał na yt Pozbruk i obejrzeć serię "Pozbruk zaprasza do ogrodu"

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2016, 08:30

Ta seria na yt od pozbruka bardzo mi pomogła przy urządzaniu mego ogrodu, również zainwestowałem w donice hiszpańskie i z pomocą pozbruka super wszystko urządziłem

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 maja 2016, 13:10

To racja,jeżeli dekoracje i dodatki do ogrodu będą dobrane bez żadnej przesady,to spokojnie można mieć i altanę i donice ozdobne- najlepiej takie większe,drewniane:)

www.ZSWojtczak.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

14 maja 2016, 14:49

Tylko jak będą przez cały rok narazone na bezpośrednie działanie warunków atmosferycznych to jednak lepsze będą donice betonowe typu greckiego, czy hiszpańskie.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 maja 2016, 09:57

Noo właśnie u mnie stoją greckie i fantastycznie wytrzymały trudy zimy aż byłem zdziwiony.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 maja 2016, 08:49

A jak dokładnie wyglądają te donice greckie? Jeżeli możesz to napisz coś więcej lub nawet wstaw zdjęcie,będziemy czekać. Same materiały na drewniane donice lub meble znajdziecie na www.TomDrewTarTak.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

27 maja 2016, 12:26

Jeśli chodzi o elementy małej architektury, to może zainteresować was oferta dostępna w http://www.komserwis.pl/pl/. Jeśli więc ktoś z was szukałby tego typu oferty, to polecam również tutaj zajrzeć.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 maja 2016, 18:17

Jak donice ogrodowe to tylko betonowe i najlepiej żeby były jeszcze zabezpieczona powłoką hydrofobową jak w przypadku donic od Pozbruk. Modeli mają wiele wystarczy zajrzeć na stronę pozbruk.pl :)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 maja 2016, 09:52

Tak i jeszcze jak macie problem z wyborem to możecie użyć opcji zapytaj a ekspert pozbruka doradzi, ja skorzystałam z jego usług :D

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2016, 22:05

Osobiście moge dodać że ta opcja jest bardzo przydatna a fachowiec zna sie na rzeczy, miałem problem z wyborem bo pozbruk ma dośc szeroki wybór ale ekspert rozwiał wątpliwości

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble Ogrodowe z Rattanu Liczba postów: 77 Grupa: Ogrody Rozglądając się za wyborem solidnych i stylowych mebli ogrodowych to na pewno warto zapoznać się z dostępnymi wariantami w Di Volio https://tiny.pl/qw4pp-sw. Ni...
  • Własna uprawa pomidorów Liczba postów: 48 Grupa: Ogrody Jak własna uprawa to polecam podstawowe domowe nawozy. 1. Kompost to świetny wybór - jest bogaty w składniki odżywcze i poprawia strukturę gleby. Możesz go zrob...
  • Zakłądanie ogrodu z firmą czy samemu Liczba postów: 125 Grupa: Ogrody Z powodzeniem można samemu założyć ogród i to całkiem fajny :) pomocne przy tym będą sprawdzone porady - takie wskazówki znajdziecie tutaj https://www.ogarnijog...
  • Jak nawóz kupić? Liczba postów: 120 Grupa: Ogrody Odkryj tajniki zdrowych i owocowych ogrodów za pomocą artykułu https://sklep.tkaniny.info.pl/blog/jaki- nawoz-pod-drzewka-owocowe-wszystko-co-mu sisz-wiedziec w k...
  • Leżak basenowy Liczba postów: 11 Grupa: Ogrody Ja uwielbiam się relaksować w swoim ogrodzie wylegując się w wolny dzień na leżaku. Jeśli szukasz ciekawych propozycji w tym zakresie, koniecznie sprawdź ofertę...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 586

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >