Donice ogrodowe

« Powrót do grupy: Ogrody

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

7 czerwca 2016, 21:35

Zgadzam sie: good 0 bad

No można się pogubić w ofercie Pozbruk, ale jednak zawsze jest formularz "zapytaj" na ich stronie, więc można się dopytać i doradzić specjalisty.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 czerwca 2016, 14:51

Na brak wyboru nie można narzekać. Jak pokazałem zonie pozbruk szukając materiału na podjazd to siedziała nie wiem ile godzin patrząc na wszystkie :) :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 czerwca 2016, 08:48

Zgadza się,to na jakie donice ostatecznie się zdecydujemy,z jakiego materiału, jest poniekąd kwestią naszego gustu oraz stylu. Teraz w wielu sklepach internetowych znajdziemy bardzo szeroki wybór donic,mi osobiście najbardziej podobają się drewniane i szklane:0

www.Agroteka.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

15 czerwca 2016, 22:27

No przede wszystkim trzeba podjąć decyzję co do materiału a później wybierać już jest w czym. W przypadku donic betonowych dodatkowo zabezpieczonych Nano bądź powłoką hydrofobową warto sprawdzić bogactwo wyboru w pozbruk.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 czerwca 2016, 14:39

A nie lepiej przejść się po sklepach stacjonarnych i poszukać jakiś fajnych doniczek? ;)

Ten post był edytowany przez Martta dnia: 17 czerwca 2016, 14:40
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 czerwca 2016, 14:15

Ale jednak w sklepach stacjonarnych górują donice drewniane i rzadko są spotykane na prawdę porządnie wykonane produkty z betonu. Własnie dlatego już to lepiej jechać do oddziałów producentów takich jak pozbruk

Zgłoś | Cytuj | Link

21 czerwca 2016, 12:33

Witam na forum. Odnośnie donic,to przecież równie dobrze możemy poszukać ich w dobrych sklepach internetowych z artykułami do wyposażenia ogrodu,gdzie będzie taniej i wybór też mamy bardzo szeroki. Sama zamawiam w ten sposób i jak do tej pory jeszcze się nie zawiodłam.

www.Fabryka-zieleni.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

26 czerwca 2016, 10:26

polecam ci te drewniane donice co produkują w Abatec, na pewno będziesz z nich zadowolona- wytrzymałe, solidne. A jak się ładnie prezentują http://sklep.abatec.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2016, 08:44

Warto zacząć od poszukiwań donic w sklepach internetowych z artykułami do ogrodu,tam znajdziesz największy wybór,a często bardzo fajnym pomysłem jest wykonanie stylowych,drewnianych donic,nie sadzisz?

www.TomDrewTarTak.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2016, 23:50

Ja mogę polecić Pozbruk tez ma kilka na prawdę pięknych modeli donic, które dzięki dodatkowym zabezpieczeniom hydrofobowym mogą znajdowac się na zewnątrz. Donice betonowe na pewno będa jednymi z najtrwalszych i najpiękniejszych w dobrej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble Ogrodowe z Rattanu Liczba postów: 77 Grupa: Ogrody Rozglądając się za wyborem solidnych i stylowych mebli ogrodowych to na pewno warto zapoznać się z dostępnymi wariantami w Di Volio https://tiny.pl/qw4pp-sw. Ni...
  • Własna uprawa pomidorów Liczba postów: 48 Grupa: Ogrody Jak własna uprawa to polecam podstawowe domowe nawozy. 1. Kompost to świetny wybór - jest bogaty w składniki odżywcze i poprawia strukturę gleby. Możesz go zrob...
  • Zakłądanie ogrodu z firmą czy samemu Liczba postów: 125 Grupa: Ogrody Z powodzeniem można samemu założyć ogród i to całkiem fajny :) pomocne przy tym będą sprawdzone porady - takie wskazówki znajdziecie tutaj https://www.ogarnijog...
  • Jak nawóz kupić? Liczba postów: 120 Grupa: Ogrody Odkryj tajniki zdrowych i owocowych ogrodów za pomocą artykułu https://sklep.tkaniny.info.pl/blog/jaki- nawoz-pod-drzewka-owocowe-wszystko-co-mu sisz-wiedziec w k...
  • Leżak basenowy Liczba postów: 11 Grupa: Ogrody Ja uwielbiam się relaksować w swoim ogrodzie wylegując się w wolny dzień na leżaku. Jeśli szukasz ciekawych propozycji w tym zakresie, koniecznie sprawdź ofertę...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 535

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >