Dopadają was na budowach jakieś choroby zawodowe?

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

7 czerwca 2016, 11:20

Zgadzam sie: good 0 bad

Dopadają was na budowach jakieś choroby zawodowe?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 czerwca 2016, 09:40

Mnie to się wydaje, że w każdej pracy są jakieś rzeczy, które mogą wpływać na stan zdrowia.. w jednej reumatyzm po latach, w innej zapalenie zyl od monotonnego bezruchu np. za komputerem, a inni mają bóle stawów od przeciążeń...
kwestia konkretnego przypadku.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 maja 2021, 09:34

Różne są choroby na świecie, które klasyfikowane są jako choroby zawodowe. Ale warto zorientować się lokalnie na jakie choroby przysługuje renta, na jakie choroby przysługuje sanatorium czy na jakie choroby można dostać orzeczenie o niepełnosprawności. Bardzo ważne jest żeby wiedzieć do której instytucji zgłasza się podejrzenie choroby zawodowej. To połowa sukcesu.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2023, 15:13

Na budowach na pewno zdarzają się przypadki chorób zawodowych, ważne aby zacząć je leczyć jak najszybciej. Te https://zdrowie.pzu.pl/ prywatne placówki dobrze sobie z tym radzą, mają lekarzy specjalistów z każdej dziedziny, z doświadczeniem. Zobaczcie ofertę ich ubezpieczenia.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 października 2023, 15:20

Ja nie tak dawno musiałam skorzystać z pomocy lekarza online. Zdecydowałam się na taką formę pomocy po przeczytaniu tego wpisu - https://www.praca-biznes.pl/endokrynolog-onli ne-wyglada/. Całe szczęście, że w obecnych czasach mamy tak wiele nowoczesnych form wizyt. Wolicie pójść do lekarza stacjonarnie, czy skontaktować się z nim telefonicznie? Kiedyś zdarzyło mi się nawet czatować z lekarzem specjalistą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 listopada 2023, 00:45

W budowlance masz mnóstwo zawodowych chorób. Ale nikt ich nie ma, bo budowlańcy są niezniszczalni ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 7 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
  • Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
  • atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...
  • Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 370 Grupa: Firmy budow... Często w ogrodach pojawiają się w formie i funkcji altanek czy pomieszczeń rekreacyjnych obiekty kontenerowe - czyli np. pawilony handlowe z płyt warstwowych. N...
  • Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 383

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >