Drewniana podłoga w sypialni

« Powrót do artykułu: Drewniana podłoga w sypialni | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

14 września 2015, 08:55

Zgadzam sie: good 0 bad

Podłogi wykonane z prawdziwego drewna nie tylko są trwalsze od swoich zamienników ale także nadają wnętrza tego niepowtarzalnego uroku. Jestem zachwycona tą podłogą bo sama ją mam za namową Pań z biura projektowego Project-Art, które serdecznie polecam. Rozwiązanie sprawdza się idealnie przy 3 kotach jakie posiadam-podłoga niezarysowana!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 września 2015, 09:33

drewniana podłoga zawsze się sprawdza w każdym wnętrzu, ona nadaje takiego ciepła moim zdaniem. Sama mam w salonie i w sypialni drewno położone z baltic wood i nigdy bym nie zamieniła tej podłogi na inną.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 września 2015, 19:52

Użytkownik EwkaSojka napisał: drewniana podłoga zawsze się sprawdza w każdym wnętrzu, ona nadaje takiego ciepła moim zdaniem. Sama mam w salonie
i w sypialni drewno położone z baltic wood i nigdy bym nie zamieniła tej podłogi na inną.

Podłoga wręcz "tworzy" wnętrze, dlatego najpierw podłoga, a potem cała reszta do niej dopasowana oczywiście. Też mam baltic wood i doskonale rozumiem Twój zachwyt. Podejrzewam, że takie uczucie wywołuje każda drewniana połoga.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2016, 17:28

Katia doskonale napisane, ze podłoga tworzy wnętrze, drewno nadaje takiego wyraźnego charakteru pomieszczeniom, ze to jest niesamowite. Pokój gdzie lezą panele na przykład, a tam gdzie jest drewno to jest jak Niebo a Ziemia jak dla mnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2016, 10:40

Trudno się z tym nie zgodzić i odpowiednio dobrana podłoga,jej rodzaj- faktycznie stworzy klimatyczne oraz oryginalne wnętrze,wiec bardzo ważny jest jej odpowiedni dobór. Co powiecie o podłodze wykonanej z kamienia naturalnego,podoba Wam się takie rozwiązanie?

Kamieniarstwo.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 sierpnia 2016, 14:07

W sypialni czy w salonie w/g mnie doskonale sprawuje się parkiet dębowy, sam taki posiadam z firmy http://parkietwarszawa.pl jednocześnie mi wszystko montowali i jestem jak najbardziej zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 sierpnia 2016, 11:51

Podłoga z naturalnego drewna,powiedzmy sosnowego lub bukowego to naprawdę bardzo dobry pomysł,będzie to coś trwałego i solidnego na lata. Jedyny minus to pastowanie takiej podłogi aby zawsze miała idealny blask.

www.Vocco.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 sierpnia 2016, 18:13

Mam w sypialni u siebie podłogę dębową i to był strzał w dziesiątkę. Montażem zajęła się firma www.ardi.com.pl o nic nie mogłem się przyczepić.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 września 2016, 08:00

Jestem jak najbardziej za, połoga z naturalnego drewna znakomicie sprawdzi się w każdym wnętrzu, w sypialni oraz salonie czy przedpokoju. Jedyne co trzeba zrobić to odpowiednio ja zaimpregnować i wybrać dobry gatunek drewna. Dąb kub sosna będą jak najbardziej wskazane.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2016, 14:12

My już mamy podłogi skończone teraz pozostało jakoś ściany ozdobić, przeglądam tutaj https://ajzo.pl obrazy drukowane, w ramach mam kilka swoich typów, co pasuje w/g was do salonu?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 17 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
  • Jaka powinna być nowoczesna łazienka? Liczba postów: 37 Grupa: Wnętrza Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta najróżniejszych kabin sanitarnych...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 24 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....
  • Sprzątanie na miarę XXIw. Liczba postów: 116 Grupa: Wnętrza Dbanie o dom w sposób ekologiczny jest dużo łatwiejsze. Produkty Ludwik Ekologiczny to idealna odpowiedź na potrzeby współczesnych gospodarstw domowych. Skutecz...
  • Jak dobrać akcesoria do łazienki? Liczba postów: 253 Grupa: Wnętrza Pytanie co chce się osiągną, jak dla mnie taki dodatek może zmienić charakter całego wnętrza. Hitem są dla mnie akcesoria, które oferuje sklep lazienkaplus.pl i...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 839

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >