Drewniana podłoga w sypialni

« Powrót do artykułu: Drewniana podłoga w sypialni | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

22 stycznia 2017, 19:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Bardzo duży wybór parkietów i podłóg drewnianych ma salon ArtCore Studio z Warszawy http://artcorestudio.pl/podlogi-drewniane - drewno krajowe oraz egzotyczne i to czołowych producentów, więc wybór naprawdę spory. Można kupić podłogę razem z usługą położenia. W ofercie także drzwi, schody czy też meble na wymiar.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 stycznia 2017, 11:12

Pytanie czy aby na pewno parkiet to jedyna słuszna opcją w kwestii wykończenia podłogi, bo moim zdaniem absolutnie nie, można postawić też na deskę naturalną dębową Chene, która odwdzięczy się swoją atrakcyjnością i solidnością przez lata. Sam mam od kilku sezonów w swoim domu i jestem z niej naprawdę zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 marca 2017, 12:28

Spod Warszawy właśnie jest Dom Drewna, konkretnie z Brwinowa. Sam właśnie zastanawiam się nad zakupem podłogi z drewna litego, bo bardzo mi się takie rozwiązania podobają. Ich mi poleciła znajoma, w której dwóch mieszkaniach układali raz parkiet raz deskę trójwarstwową i elegancko wyszło.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 czerwca 2017, 12:00

Jeżeli przyjemna i cicha to na pewno nie podłoga z drewna litego, tylko deska trójwarstwowa. Na stronie http://vipparkiet.pl można sobie obejrzeć, albo podjechać do jednego z ich salonów jeśli ktoś mieszka w okolicy. Sypialnia jak wiadomo pomieszczenie przeznaczone na relaks, więc warto kupić coś eleganckiego.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2017, 14:17

zgadzam się, drewniane podłogi to najlepszy wybór! mamy w domu drewnianą podłogę z artcore studio i rzeczywiście jest to podłoga nie do zdarcia. unas jest położony dąb i sprawdza się doskonale

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 grudnia 2017, 12:09

Prawda, pod warunkiem iż będzie ona dobrze położona i wraz z upływem czasu nie zacznie się rozchodzić czy skrzypieć, polecam też płytki drewnopodobne w sypialni.

KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

7 stycznia 2018, 18:09

przyznam, że początkowo było trochę strachu o montaż ale mieliśmy go załatwione tam gdzie kupowaliśmy podłogę i jak narazie nic się nie dzieje więc jestem dobrej myśli

Zgłoś | Cytuj | Link

8 stycznia 2018, 11:12

Jeżeli tylko montaż podłogi będzie poprawnie wykonany to ie musicie się obawiać grunt aby za jakiś czas drewno nie zaczęło skrzypieć, wtedy cały urok zniknie.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2018, 21:56

Polecam www.parkietygrymuza.pl, firma rewelacyjnie zajmuje się m.in. montaż desek podłogowych, montaż paneli czy układanie parkietów. Działa na terenie Gorzowa, więc jeśli ktoś z tej miejscowości, bądź okolic to bardzo polecam. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2019, 11:27

Jeżeli rozglądacie się za odpowiednią podłogą drewnianą do sypialni to polecam wam skontaktować się z firmą www.ardi.com.pl Jest to świetny producent podłóg drewnianych, który posiada ciekawą ofertę i niezłe ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 17 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
  • Jaka powinna być nowoczesna łazienka? Liczba postów: 37 Grupa: Wnętrza Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta najróżniejszych kabin sanitarnych...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 24 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....
  • Sprzątanie na miarę XXIw. Liczba postów: 116 Grupa: Wnętrza Dbanie o dom w sposób ekologiczny jest dużo łatwiejsze. Produkty Ludwik Ekologiczny to idealna odpowiedź na potrzeby współczesnych gospodarstw domowych. Skutecz...
  • Jak dobrać akcesoria do łazienki? Liczba postów: 253 Grupa: Wnętrza Pytanie co chce się osiągną, jak dla mnie taki dodatek może zmienić charakter całego wnętrza. Hitem są dla mnie akcesoria, które oferuje sklep lazienkaplus.pl i...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 563

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >