Drewniane meble na wymiar

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

10 sierpnia 2015, 15:28

Zgadzam sie: good 0 bad

Wysokiej jakości meble z litego drewna na zamówienie dostaniesz w sklepie Edar.com.pl Zamawiałem tam już dwa komplety mebli i mogę zdecydowanie polecić. Zobacz na ich stronie przykładowe realizacje.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 sierpnia 2015, 10:18

Zamiast całych mebli moża również pomyśleć o wymianie frontów meblowych. Ja tak zrobiłem korzystając z oferty www.stolar-waw.pl i jestem bardzo zadowolony. Koszta są mniejsze a mi zdecydowanie bardziej pasuje nowy wygląd.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 września 2015, 15:45

Starannie wykonane meble drewniane na wymiar zamówisz tutaj: http://pracowniamebli.com Siostra u nich zamawiała i wyszły bardzo fajnie, tak jak chciała, idealnie dopasowane do jej kuchni i z dobrej jakości drewna :)

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 10 października 2015, 17:00
Zgłoś | Cytuj | Link

16 września 2015, 20:53

Uuu ale pewnie to nie jest za tania inwestycja. Jak średnio prezentują się tam ceny za szafe ? :)

Zgłoś | Cytuj | Link

17 września 2015, 09:56

Ja właśnie dogrywam szczegóły instalacji w kuchni. wspólnie wymarzyliśmy sobie z żoną kuchnię w drewnie i bieli według indywidualnego projektu od http://verlani.com/ w Gorzowie. widzieliśmy wizualizacje i oboje jesteśmy zachwyceni

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 września 2015, 12:52

Całkiem fajne te mebelki. Osobiście tylko nie przepadam za połączeniem białej płyty lakierowanej z wyglądem drewna ze słojami. Jak już jest biała gładka stylistyka to dodatek brązowego drewna słabo mnie przekonuje. Ale same realizacje wyglądają bardzo dobrze.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 października 2015, 08:54

Też jestem za meblami na wymiar, u siebie w kuchni też wybrałam meble robione na zamówienie, bo chciałam mieć możliwość pełnego dostosowania mebli kuchennych do swoich potrzeb. Ostatecznie zdecydowałam się na białe lakierowane fronty i ciemne sprzęty AGD, całość fajnie się ze sobą komponuje. Na środku mam jeszcze sporej wielkości wyspę kuchenną, która pełni funkcję takiej mini jadalni, a do tego mam wysokie krzesła. Zarówno projekt, jak i wykonanie zawdzięczam studiu z sieci Max Kuchnie :).

Zgłoś | Cytuj | Link

5 października 2015, 16:20

Meble na wymiar to dobra opcja jeżeli mamy niestandardowe wymiary pomieszczenia czy układ mieszkania,wtedy jest to jedyne wyjście aby faktycznie umeblować całość. Warto szukać ładnych i nie drogich zestawów w sklepach internetowych.

www.DoOzdabiania.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

6 listopada 2015, 13:15

meble drewniane- to zdecydowanie najlepsza opcja. Dlatego, że są bardziej wytrzymałe i trwałe, ale też dlatego, że są o wiele ładniejsze od innych. pomyśl o meblach z http://ludwikstyl.com/pl . Są naprawdę dobrej jakości.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 listopada 2015, 13:43

W kwestii mebli kuchennych,to faktycznie dobra opcja,przynajmniej wtedy będziemy mieć pewność,że pasują do całości wnętrza pod względem wymiaru. jeżeli szukacie nietuzinkowych,oryginalnych mebli i dodatków,to warto zajrzeć na www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• sprzątanie po remontach Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Każdy ogrodnik wie, jak ważne jest odpowiednie nawożenie roślin. Jeśli szukasz sprawdzonych i skutecznych produktów, warto sprawdzić nawozy Florovit dostępne w....
  • klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Szukając klimatyzatora do mieszkania, warto zwrócić uwagę na urządzenia od Aiwa. Mają one bardzo cichą pracę, co jest istotne zwłaszcza w sypialniach i biurach....
  • Okna do domu Liczba postów: 57 Grupa: Wykańczamy... Salon mamy od południowego zachodu. Uwielbiam to, że nawet zimą mamy w nim światło, że nie musimy, w przeciwieństwie do sąsiadów naprzeciwko, zapalać światła o....
  • Szafki szkolne Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Idealne meble do szatni sportowych, klubów fitness i siłowni znajdziecie na stronie szafki basenowe Na tej stronie znajdziecie wiele modeli szafek, które można....
  • Wykończenie domu Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19589 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 166

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >