Drewniane meble na wymiar

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

28 stycznia 2016, 17:25

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam Wszystkich na forum. Akurat jeżeli chodzi o meble kuchenne,to polecam zerknąć na strony sklepów internetowych i nie ograniczać się tylko i wyłącznie do jednego sklepu stacjonarnego,bo być może znajdziesz coś dla siebie w wersji online,nie ma się czego obawiać jeżeli chodzi o tego typu zakupy.

www.ArtDeVivre.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 stycznia 2016, 10:54

Ja zamawiałem drewniane meble na zamówienie w stolarni przybylski. Meble są wykonane bardzo starannie, widać dbałość o każdy szczegół.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 lutego 2016, 13:52

Ja też nie widzę sensu aby ograniczać sie do jednego miasta,tym bardziej,że w sklepach internetowych znajdziesz naprawdę szeroki wybór mebli czy dodatków. Z naszej strony możesz liczyć na pomoc podczas wyboru klamki do sowich drzwi,zobacz na KlamkiOutlet.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lutego 2016, 14:32

cyberbiznes.pl - Jak dla mnie to jest świetny wybór.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lutego 2016, 15:01

Do mebli, zwłaszcza kuchennych można sobie zamówić jeszcze blaty granitowe, które dodakowo podkreśą charakter wnętrza. Zerknijcie sobie na http://dario-stone.pl/blaty-kuchenne-1/ to bardzo fajne rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lutego 2016, 15:39

Moim zdaniem meble na wymiar górują we wszystkim nad tradycyjnymi, gotowymi meblami ze sklepów - nie tylko jakością materiałów, ale też starannością wykonania i trwałością, nie wspominając o tym, że znacznie lepiej wyglądają. Na Podkarpaciu jednym z wiodących producentem takich mebli jest ŁUKSTOL http://www.lukstol-meble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2016, 20:06

Najlepiej wybierać stolarzy z mniejszych miesjcowości oni na pewno wezmą o wiele mniej niż duże firmy z centrum.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 marca 2016, 13:26

Użytkownik Alonka31 napisał: Najlepiej wybierać stolarzy z mniejszych miesjcowości oni
na pewno wezmą o wiele mniej niż duże firmy z centrum.

Tylko czasami dowóz wyniesie Cię więcej i będzie bardziej kłopotliwy. Więc trzeba to dobrze przemyśleć.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 marca 2016, 08:30

Jeżeli szukacie ciekawych,oryginalnych mebli do swojego salonu,w tym stylowych sof i narożników to zapraszamy na www.MegaSofa.pl gdzie znajdziecie szeroki wybór oraz rozsądne ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 marca 2016, 11:02

Ja sobie meble zamawiałam w http://kondor.bydgoszcz.pl/ zwłaszcza mi się ogromnie podobają szafy wnękowe, które moim zdaniem są praktycznym rozwiązaniem do niepraktycznych miejsc.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • gra online Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Mój wujek z Lublina, który gra od lat w różne gry, polecił mi plinko. Na początku nie widziałem w tym nic specjalnego, ale im dłużej gram, tym bardziej mi się p...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19695 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 200

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >