offline ksadaber162 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Mufka-Instalacje.pl majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline MeblezKrakowa_pl inżynier
|
|
| |
Gość: johos praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 10 października 2015, 17:00 | |
| |
offline czarnyjacek doświadczony
|
Meble i zabudowy na wymiar ma w swej ofercie firma Modernbud. Specjalizują się w wykańczaniu i aranżacji wnętrz. Posiadają własną stolarnię - realizują indywidualne projekty klientów. Szczegóły na http://www.modernbud.com.pl/. Polecam :) |
| |
Reklamy Google | |
offline MajsterKlepka45 doświadczony
|
jjak jeszcze mieszkałem w krk to zamawialismy meble na wymiar do kuchni z=od jakiejs firmy z nowej huty. nie stety nie pamietam nazwy ale moze nie w tym rejoinie zbyt wielu firm tego typu. z mebmalmi na wymiar trzeba trafic na dobrego fachowca tak zebywsZystko zaprojketowali praktycznie |
| |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
| |
offline Wojciech_Maslowski majster
|
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 10 października 2015, 16:59 | |
| |
offline SprytnyMajsterkowicz majster
|
|
| |
offline wezen praktykant
|
|
|
Drewniane meble na wymiar
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- jakie gwoździe i inne elementy złączne na budowę? Liczba postów: 132 Grupa: Wykańczamy... Wiesz co, wydaje mi się że oferta sklepu e-armet zainteresuje cię równie mocno jak mnie. Jeśli chodzi o gwoździe, to mają szeroki wybór. Ja zastanawiam się nad....
- Regały magazynowe - gdzie ich szukać? Liczba postów: 18 Grupa: Wykańczamy... Teraz bardzo modne i popularne sa panele tapicerowaneone wyglądają pięknie i estetycznie, zapewniają doskonałą izolację akustyczną oraz , oferują one wyjątkową....
- Windykacja w firmie budowlanej - czy mogą zabrać w... Liczba postów: 13 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli natomiast szukacie firmy która odzyska dla was pieniądze to polecam kontakt z ICG-Group. Są doświadczeni i gwarantują szybkie rezultaty.
- kamień dekoracyjny Liczba postów: 44 Grupa: Wykańczamy... Szanowni Państwo, Alternatywą dla kamienia dekoracyjnego jest tynk modelowany Foveo-Tech TSS05. Dzięki niemu można uzyskać na ścianie ciekawy efekt drewna, kami...
- Zabezpieczenia domu - jakie? Liczba postów: 22 Grupa: Wykańczamy... W kwestii monitoringu polecam Makrosat.com.pl zajmujemy się tym na co dzień i służymy rada, pomocą :)