Drewniane okna

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

29 grudnia 2018, 15:16

Zgadzam sie: good 0 bad

Przede wszystkim należy patrzeć na specyfikację okien, to oczywiście podstawa. Należy również pamiętać o tym, aby wybrać do montażu fachowców, bo przecież dobry montaż jest tak samo ważny, jak dobre okna. O tym trzeba po prostu pamiętać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 stycznia 2019, 10:59

a czy ktoś kupował u www.internationalwindows.pl? Jakie macie zdanie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 lutego 2019, 07:57

Ja uwielbiam tradycyjne okna z drewna. Mają swój niepowtarzalny charakter i wygląd. Swoje okna zamówiłem z www.muszynscy.pl i jestem z nich zadowolony. Posiadają bardzo dobre właściwości cieplne i zatrzymują hałas z zewnątrz.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lutego 2019, 16:04

U mnie padło jednak na okna PCV ze względu na cenę ale również niezłe parametry.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lutego 2019, 20:14

W poprzednim domu miałem drewniane okna, uważam że to był błąd. Okna PVC to znacznie lepszy wybór! I właśnie w takie rozwiązanie wyposażyłem się z pomocą http://www.pendragon.pl Wdzięcznie ozdabiają one nasz nowy dom!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lutego 2019, 21:23

Moim zdaniem w zupełności wystarczą okna PCV – dobrze zamontowane. Celowo właśnie o tym piszę, bo dobry montaż to tak naprawdę moim zdaniem 50% naszego zadowolenia z okien. Warto przy ich zakupie pytać sprzedawcę, jaką ekipą montażową dysponuje

Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2019, 17:26

Dla mnie Oknoplast ma najlepszy stosunek ceny do jakości. Jak chcesz mieć okna na lata to warto wziąć pod uwagę tego producenta. My od kilku lat mamy ich okna i wielu osobom też poleciliśmy, nam też je polecono. Takie rekomendacje są najlepsze i najszczersze.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 grudnia 2019, 23:13

Okna drewniane to prawdziwy hit, dlatego zagościły także i w moim domu. Mam na myśli oczywiście te, które dostarczyli http://www.wiktorczyk.com.pl/ Ich oferta zrobiła na mnie ogromne wrażenie, jest tam w czym wybierać.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 stycznia 2020, 20:23

Nie ważne jakich okien szukacie, czy są to okna drewniane, pcv czy aluminiowe świetnym rozwiązaniem jest firma twoje-okna - http://twoje-okna.com/slaskie/okna-zywiec
Śmiało można wysyłać tutaj zapytanie i czekać na oferty od kilku sprzedawców. w ten sposób taniej kupicie okna do swojego domu.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lutego 2020, 23:39

Nasze drzwi drewniane pochodzą z oferty http://www.strefa-drzwi.pl , a co najważniejsze zostały także przez nich zamontowane. Czego chcieć więcej? Służą jak trzeba, a prezentują się jak prawdziwe dzieło sztuki!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 178

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >