Drewniane okna

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

4 marca 2020, 21:38

Zgadzam sie: good 0 bad

Drewniane okna zaproponowane przez https://rotombud.pl/ świetnie odnalazły się w naszym nowym domu. Prezentują się świetnie, wprost designersko. To bardzo interesujące połączenie nowoczesnego budownictwa z klasycznymi rozwiązaniami.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 marca 2020, 20:08

Ja także uwielbiam okna z drewna. Moim zdaniem bardzo dobrze komponują się zarówno w nowoczesnych, jak i eleganckich wnętrzach. Drewno posiada dużą trwałość i poprawia mikroklimat w pomieszczeniach. Ja zamówiłem okna od firmy www.muszynscy.pl i jestem z nich zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 marca 2020, 12:23

Też postanowiłem zainwestować w okna drewniane. Jeżeli mieszkacie w okolicach Torunia to polecam wam zapoznać się z ofertą https://drzwi-okna-bramy.com.pl/okna/okna-dre wniane/ Oni mają szeroki wybór okien w całkiem niezłych cenach.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 sierpnia 2020, 08:26

Akurat jeśli chodzi o wybór okien to zdecydowanie mogę polecić Ci, żebyś zwrócił uwagę na ofertę przygotowaną przez Anex Okna jeżeli chodzi o dobrą cenę, topowe marki, uczciwe podejście do klienta i jednocześnie pełne wsparcie ze strony obsługi klienta jak tylko pojawiają się dodatkowe pytania. Dzięki nim wszystko przebiegło zgodnie z planem i też bez problemów zmieściliśmy się w ustalonym budżecie.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2020, 10:49

No właśnie jak to z tymi oknami jest, te drewniane dają rady w porównaniu z PCV? Chodzi mi o szczelność i czyszczenie bo to chyba najważniejsze. Jakiś godny polecenia producent na Podkarpaciu?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 sierpnia 2020, 18:41

U mnie są Fakro Innoview i powiem szczerze, że dam im 5. Za bardzo dobrą izolacyjność, estetykę i tłumienie hałasu na czym mi bardzo zależało. Jest to na pewno wyższa półka jakościowa okien, a to ważne, bo przecież okna się kupuje na lata

Zgłoś | Cytuj | Link

22 września 2020, 08:43

W mojej opinii jeżeli będziecie na etapie poszukiwań profesjonalnego wsparcia w zakresie wyboru dobrej stolarki okiennej to tutaj zdecydowanie mogę polecić Wam, żebyście zwrócili uwagę na ofertę przygotowaną przez firmę Domega Poznań https://domega.pl/ w przypadku których możecie liczyć na dobrą jakość, przystępny zakres cenowy i rzetelne podejście do klienta podczas realizacji. Warto sprawdzić i mam nadzieję, że efekt końcowy również u Was będzie jak najbardziej zadowalający!

Zgłoś | Cytuj | Link

22 września 2020, 15:59

Jak szukacie ładnych okien drewnianych dobrej jakości to ja polecam wam tego https://okna.waw.pl/ producenta. Od nich okna montowane miałem jakiś rok temu i jak do tej pory jestem zadowolony. Są szczelne, nie słychać hałasów z zewnątrz, kupił bym je bez wahania ponownie.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 października 2020, 20:58

Przyznam szczerze, że mnie osobiście okna drewniane, szczególnie te z oferty https://zebrano.eu/ bardzo przypadły do gustu. Przede wszystkim bowiem pochodzą one od cenionych producentów i charakteryzują się zarówno najwyższą jakością, jak również niebanalną stylistką. Ponadto decydując się na zakup w tym miejscu, możemy oczywiście skorzystać także profesjonalnego montażu, a asortyment jest tutaj naprawdę szeroki.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 listopada 2020, 16:08

A nie zastanawialiście się nad oknami z PVC lub aluminiowymi ? Są trwałe, nie wymagają konserwacji i zachowują swoje parametry przez długie lata. Koneserzy wyglądu drewna mogą wybrać okna PVC w foliach, które do złudzenia przypominają drewno nawet w dotyku. W moim odczuciu to praktyczniejsze i dużo trwalsze rozwiązanie. Proponuję sprawdzić ofertę firmy Kapica z opolskiego. Produkują okna z PVC-U w systemach Schuco, które są znane z bardzo bogatego wybór kolorów drewna w różnych gatunkach

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Drzwi balkonowe przesuwane? Liczba postów: 42 Grupa: Montujemy o... Jeśli system podnoszono-przesuwny, to w grę wchodzi tylko Schuco LivIngSlide. Skrzydła poruszają się lekko i niemal bezgłośnie, a system uszczelek zapewnia maks...
  • Jakie okna wybrać? Liczba postów: 886 Grupa: Montujemy o... Bot wyżej chyba nie wypowiada się w temacie... A wracając do postu, tyle że z innej strony! Jako dodatek do okna PCV, ale też drewnianego proponuje też dobrać o...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 515 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 379 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
  • drzwi antywłamaniowe Liczba postów: 34 Grupa: Montujemy o... Nie dziwię się. KMT to dobra marka. Sam na co dzień montuję drzwi m.in. tej firmy i wielu Klientów chwali sobie. Dla mnie zestawienie w ofercie drzwi z KMT wraz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 455

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >