Drewniane okna

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

7 listopada 2017, 11:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Witajcie ! Jestem w trakcie wyboru okien do domu. Nie bardzo umiem się zdecydować , bardzo podobają mi się okna drewniane . Wypatrzyłam coś takiego zerknijcie http://www.oknostol.com.pl/pl/okna-drewniane/ 28/jak Wam się podobają takie ? Ktoś z Was ma okna tej firmy ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 listopada 2017, 22:12

Ja mogę Ci poradzić okna Drutex, bo mam je od kilku lat i wiem co nieco na ich temat.Moje mimo upływu czasu nadal są w bardzo dobrym stanie, mają odpowiednie parametry, nie wypuszczają ciepłego powietrza z domu, są szczelne, nie zaparowują, u mnie był to bardzo dobry wybór.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 listopada 2017, 14:16

Okna drewniane są chyba najlepszym wyborem. Są solidne i bardzo dobrze wyglądają. Ja oka zamawiałem od firmy www.domega.pl, która ma swój salon w Poznaniu. Mają świetne okna drewniane w dobrych cenach, więc warto skorzystać z ich oferty.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lutego 2018, 18:11

Oj tak, zgadzam się w 100% w kwestii okien drewnianych :) I dla mnie to jedyny słuszny wybór! Sama niedawno stałam przed zakupem okien do nowego domu i po dokładnym rekonesansie w internecie zdecydowałam się na okna od http://urzedowski.pl/produkty/okna-drewniane/ - mają bardzo dobre opinie:)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 marca 2018, 23:10

Również polecałbym zainwestować w drewniane okna z Drutexa. Wybierając okna zrobiłem porządny research w internecie i wśród znajomych i bezapelacyjnie wygrał Drutex. Okna drewniane, wiadomo, klasa sama w sobie, wytrzymają wiele pokoleń, ale te z drutexa są wyjątkowo mocne i dobrze wykonane, nigdy nie miałem z nimi żadnych problemów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 kwietnia 2018, 14:50

Okna powinny zapewniać naprawdę bardzo dobry komfort mieszkania: ograniczać hałas, utratę ciepła zimą. Dlatego należy po prostu przed zakupem naprawdę zapoznać się z tym, co dana firma oferuje i do tego zapytać o doświadczenie montażystów. Tu mogę polecić firmę, z którą ostatnio współpracowałem http://www.okna-dsystem.com.pl/ Spełniają te oczekiwania.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 maja 2018, 18:22

Bardzo ładne drewniane okna znajdziesz w ofercie www.dsbud.com. Posiadają produkty wielu renomowanych producentów w atrakcyjnych cenach.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 czerwca 2018, 10:52

Sam również wybrałem okna drewniane. Trochę się rozglądałem za odpowiednią firmą, zanim wybrałem. W końcu zdecydowałem się na okna od www.kupokna.eu Sprzedają świetne i solidne okna drewniane.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 czerwca 2018, 22:06

Najpierw warto skonsultować wybór z profesjonalistami w temacie doboru okien, jeżeli szukasz porządnych producentów i modeli. Ze swojej strony mogę polecić Ci Firmę Anex Okna w Raszynie to miejsce gdzie można liczyć na wsparcie w zakresie wyboru uwzględniając oczywiście nasze wymagania jak np. właściwości izolacyjne, akustyczne, estetykę ram itd. Współpracują jedynie ze sprawdzonymi producentami, którzy posiadają wymagane aprobaty techniczne ITB i gwarancje producenckie. Mają również swoje ekipy montażowe, więc tutaj również nie musiałem dalej szukać i przejmować się kto wykona montaż :)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2018, 11:58

Co do profesjonalistów z zakresu stolarki budowlanej to pełna zgoda,a akurat tak się składa że zarówno jeżeli chodzi o okna jak i drzwi, możecie zerknąć do nas na Hemos.pl gdzie służymy swoją radą i pomocą :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 297

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >