Bardzo ładne żaluzje. Trzeba tylko zwracać uwagę na to, z czego są wykonane, a potem użytkować zgodnie z przeznaczeniem. Na pewno odradzam żaluzje z marketu, wykonane z kiepskich materiałów, które po pewnym czasie po prostu się zacinają. Ja mam żaluzje multistyl, które kupowałem w www.artmar-lublin.pl – służą mi już dwa lata i z nimi jest wszystko ok.
offline mroczek80 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline malvina8 majster
|
Ja miałam tego typu problem , że pokoju zawsze bylo bardzo słonecznie i nawet zwykle rolety nie zacieniały dostatecznie pokoju ...w rezultacie dziecko się budziło. Dla tego zamontowaliśmy rolety noc i dzień z firmy www.roletymobi.pl. Teraz nie ma z tym żadnego problemu. |
| |
Reklamy Google | |
offline Michalina1985 majster
|
Moim zdaniem nie są to tylko rolety do nowoczesnych wnętrz ale też moim zdaniem do każdych. Ja mam mieszkanie w stylu vintage i takie rolety noc i dzień do niego pasuje jak ulał. Dla mnie rolety noc i dzień są super bo jak by nie patrzeć maja funkcję 3 w jednym bo jak sama nazwa wskazuje można zrobić no i dzień ale tez można mieszkanie trochę zacienić. Ja mam takie rolety od firmy http://sunmar-rolety.com.pl |
|