Drewno czy rattan?

« Powrót do grupy: Meble i dodatki w ogrodzie

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

10 listopada 2017, 10:12

Zgadzam sie: good 0 bad

zdecydowanie wolę drewno, łatwiej pielęgnować

Pełny artykuł

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 stycznia 2018, 08:40

Pielęgnacja to jedna rzecz, natomiast nie ukrywajmy iż chodzi także o wygląd mebli i tutaj moim zdaniem warto postawić na naturalne drewno, zlecić wykonanie mebli firmie która się w tym specjalizuje zobaczcie na
ZSWojtczak.pl gdzie chętnie pomożemy :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 maja 2018, 12:14

profesjonalne wykonanie to faktycznie podstawa

drewbud

Zgłoś | Cytuj | Link

drewbud

Zgłoś | Cytuj | Link

drewbud

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 maja 2018, 15:58

Mnie się podoba technorattan, bo ma taki nowoczesny charakter. Fajny komplet takich mebli z doram design widziałam na http://dobretarasy.pl/meble-ogrodowe i w po wypłacie będę zamawiać

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2018, 11:20

Moim zdaniem bardzo dobrze na tarasie sprawdza się jednak drewno, no i oczywiście jeszcze dodatkowo dochodzą do tego kwestie wizualne. Uwielbiam drewno i wszstko, co jest z nim związane. Taraz wykonywała mi ta firma [url]http://www.kontar.info/ i bardzo sobie cenię ich jakość. No, ale należy jeszcze pamiętać o tym, że samo się nic nie zrobi. Aby taras wyglądał estetycznie, należy o niego odpowiednio zadbać poprzez m.in. impregnację

Zgłoś | Cytuj | Link

26 maja 2018, 15:31

Drewno jest ładne ale nie koniecznie trwałe. Nawet najlepiej zaimpregnowana deka tarasowa nie przetrwa wielu lat. Ja wybrałem na taras https://askot.krakow.pl/pl/c/BRUK-KLINKIEROWY /775 bo to gwarancja trwałości przez wiele lat. Bruk jest antypoślizgowy (ponieważ nie jest polerowany), jest elegancki, łatwo sie go czyści i przede wszystkim nie traci koloru.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 maja 2018, 22:47

Oba materiały według mnie dobrze sprawdzą się w ogrodzie - tak więc powinno się raczej decydować swoim gustem. Ja u siebie w ogrodzie postawiłem ostatecznie na drewno.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lipca 2018, 10:40

Z doświadczenia mogę zdecydowanie polecić rattan, ponieważ tego typu meble ogrodowe prezentują się naprawdę znakomicie, są lekkie i wytrzymałe, a do tego w rozsądnej cenie. Akurat tym zajmujemy się na co dzień i możemy pomóc.

Ten post był edytowany przez Ratanland.pl dnia: 17 lipca 2018, 14:33
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaki regał do garażu? Liczba postów: 319 Grupa: Meble i dod... jeśli chodzi o solidne regały do garażu, to warto rozważyć opcję z płyt MPB. sam zrobiłem taki regał i świetnie się sprawdza – jest wytrzymały, bez problemu zno...
  • jakie meble Liczba postów: 182 Grupa: Meble i dod... Kratka wypełniająca front meblowy to znakomite rozwiązanie dla tych, którzy chcą wprowadzić do swojego wnętrza odrobinę stylu i funkcjonalności. Wykonana z soli...
  • Oświetlenie ogrodu - lampiony Liczba postów: 8 Grupa: Meble i dod... Lampy ogrodowe LED to doskonały sposób na stworzenie przytulnej atmosfery w Twoim ogrodzie. Oferują one energooszczędne rozwiązania, które nie tylko redukują ko...
  • Dobry moment na meble ogrodowe? Liczba postów: 197 Grupa: Meble i dod... Masz już dość mebli ogrodowych niszczonych przez deszcz czy promienie słoneczne? Odkryj szeroką ofertę pokrowców na meble ogrodowe w różnych rozmiarach, które z...
  • Leżaki czy leżaki? Liczba postów: 16 Grupa: Meble i dod... No to w takim razie jeżeli rozglądacie się za wyborem stylowych i jednocześnie dobrze wykonanych leżaków ogrodowych to koniecznie sprawdź Di Volio https://tiny....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 125

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >