Drogi ewakuacyjne - magazyn (drabiny)

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

18 marca 2015, 14:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Mam pytanie czy ilość dróg ewakuacyjnych w magazynach jest od czegoś uzależniona oraz jak wygląda sprawa z drabinami na dach, czy muszą to być takie zwykłe drabiny czy bardziej specjalistyczne z koszami ochronnymi tego typu - http://www.crynoline.pl/zestawy-z-koszem-ochr onnym,18,3,125 na dniach będziemy starali się zamówić potrzebną ilość sztuk, dlatego proszę o w miarę szybką odpowiedź. Odnośnie Crynoline przeczytałem sporo pozytywnych opinie dlatego tak krążę wokół ich produktów. Chyba, że ktoś ma jakąś alternatywę?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 kwietnia 2015, 20:13

Ilość drug powinna być uzależniona od powierzchni. Z drugiej strony są konkretne przepisy, które to regulują i tutaj też odpowiedź na pytanie w pewnych branżach i do pewnej wysokości kosz nie jest wymagany, z drugiej strony na pewno podnosi to bezpieczeństwo. Co do marki Cryonline moim zdaniem nic lepszego obecnie na rynku raczej nie znajdziesz.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 maja 2015, 15:42

Popieram.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 maja 2015, 19:49

Bardzo dobrą ofertę jeśli chodzi o schody przeciwpożarowe ma firma Kasprzak-Olma z Wrocławia. Zamawiałem u nich jeszcze konstrukcje stalowe i schody wewnętrzne.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2016, 11:32

Ja również słyszałem przychylne opinie o firmie Crynoline. Jeśli przyjdziesz do nich z projektem budowlanym to oni dopasowują cały system drabin ewakuacyjnych do Twojej budowy (biorąc pod uwagę wszystkie normy oczywiście).

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 kwietnia 2017, 22:17

My kupowaliśmy drabiny ewakuacyjne producenta Krause Systems. Polecam - solidne, funkcjonalne i bezpieczne.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 września 2017, 16:12

A tutaj http://prakton.pl/drabiny/ już sprawdzaliście ofertę w zakresie drabin ewakuacyjnych? Myślę, że warto sobie tam zerknąć, jeśli lubicie solidne i kompleksowe rozwiązania dopasowane do waszych potrzeb.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 kwietnia 2020, 22:15

Informacje odnośnie norm bezpieczeństwa dotyczących drabin ewakuacyjnych
https://www.eci.com.pl/poradnik/drabina-ewakuacyjna-informac je-przepisy-montaz-cena/

Zgłoś | Cytuj | Link
Zgłoś | Cytuj | Link

21 lipca 2020, 14:21

Jeżeli ktoś z was szuka firmy, która oferuję sprzedaż rusztowań to polecam skontaktować się z firmą https://www.sklep-akprojekt24.com.pl/ z Gdańska. Firma oferuję zsypy do gruzu, drabiny aluminiowe, pomosty jezdne czy windy dekarskie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19705 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 298

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >