offline KupujDrzwi.pl majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: woti88 praktykant |
Długą gwarancje na swoje okna daje OknoPlus. Mam od nich skrzydła w dużym pokoju i kuchni, w dalszej kolejności będę chciał osadzić w sypialni, ale to jest inwestycja może na przyszły rok. Jednak okna tanie nie są, a jeszcze mam sporo innych wydatków związanych z remontem domu ostatnio. Te co ja kupowałem to jest Swissform, pcv, energooszczędne. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: błaż81 praktykant |
Polecam www.geomont.pl maj w swojej ofercie m.in. stolarkę PCV – okna oraz drzwi balkonowe. Ostatnio kupowaliśmy od nich. Naprawdę dobre wykonanie za przystępną cenę, polecam. |
| |
Gość: błaż81 praktykant |
Dostarczeniem stolarki PCV, aluminiowej oraz drewnianej
zajmuje się firma www.geomont.pl |
| |
Gość: assd praktykant |
Duży wybór energooszczędnej stolarki okiennej ma Okno Plus, na stronie oknoplus.com.pl można przejrzeć konkretne warianty produktów. Okna mają o podwyższonej izolacji, ja kupowałem serię Swiss. Świetny design, komfortowe sterowanie, no i to co najważniejsze – siedząc w domu zupełnie nie słyszę tego co na zewnątrz. Pełen spokój, cisza i ciepło. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: okki praktykant |
Można u Okno Plus znaleźć dobrą stolarkę w różnych segmentach cenowych. Ich pcv służą mi już któryś sezon i jeszcze nie narzekałem. Izolacja którą się realnie czuje na skórze, bo jest po prostu zimą ciepło w domu i na wydatkach bo więcej opału po sezonie zostaje niż bym się spodziewał i niż to było jak jeszcze w starym domu mieszkaliśmy. |
| |
offline andrzej89 fachowiec
|
|
| |
Gość: KrasińskiMaciej praktykant |
Mamy okna od www.bros.poznan.pl, jak dla mnie to najlepszy wybór. Mają całkiem ok ceny i naprawdę dobre jakościowo zarówno okna, jak i drzwi. Warto zerknąć na ofertę na stronie, tam znajdziecie więcej informacji w temacie. |
| |
Gość: warrencs4 praktykant |
|
| |
Gość: arettt praktykant |
|
|
Drzwi balkonowe uchylne??
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...
- Drzwi balkonowe przesuwane? Liczba postów: 42 Grupa: Montujemy o... Jeśli system podnoszono-przesuwny, to w grę wchodzi tylko Schuco LivIngSlide. Skrzydła poruszają się lekko i niemal bezgłośnie, a system uszczelek zapewnia maks...