offline NaprawaOkien24.pl praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: wannj praktykant |
Duży wybór akcesoriów do drzwi i okien ma Ragen, już od dawna u nich kupujemy takie akcesoria. Mają swoją stronę na ragen.pl a sam sklep jest na Makuszyńskiego. Dobra obsługa na miejscu można o wszystko podpytać doradzić się, nie ma problemu z doborem konkretnego samozamykacza czy okucia pod model drzwi okien itp. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Tinder dating site praktykant |
|
| |
Gość: CharlesBoata praktykant |
|
| |
offline marek84 majster
|
Jak drzwi balkonowe z PVC-U, to tylko w ciepłym i stabilnym systemie. W zasadzie wszędzie teraz można zamówić drzwi z mechanizmem uchylnym, ale najważniejsze, by po jakimś czasie nie uległy wypaczeniu i rozszczelnieniu. Ze sprawdzonych systemów mogę doradzić okna Schuco, mają bardzo solidne wzmocnienia i wysokiej jakości uszczelki. Produkuje je np. Oknostyl z Jabłonnej - http://www.oknostyl.eu/ i Matplast z Nowej Rudy: https://matplast.pl/ |
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Gość: StevenELORS praktykant |
|
|
Drzwi balkonowe uchylne??
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Okna do domu Liczba postów: 63 Grupa: Montujemy o... Jeśli okna najwyższej jakości, to zdecydowanie Schuco Living MD z PVC. Rozwiązanie to doskonale sprawdza się w budownictwie energooszczędnym i pasywnym. Siedmio...
- Jak zabezpieczyć nowe drzwi zew. na czas budowy? Liczba postów: 27 Grupa: Montujemy o... Kolejność wykonywania prac budowalnych jest bardzo ważna. I nie tylko w przypadku drzwi ale ogółem podczas całej budowy domu. Zazwyczaj nie ma problemu przy mał...
- drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 500 Grupa: Montujemy o... Czy ja wiem czy się odchodzi od stalówek? Pewnie tak samo jak odchodzi się od ogrzewania gazowego, bo ktoś z Niemiec tak powiedział że teraz gaz jest bee. A jak...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 526 Grupa: Montujemy o... Hormann klasa sama w sobie ale opcji w konfiguratorze to jest niewiele przy tym co jest np. w Mar-Tomie czy Wikęd. Sama paleta kolorystyczna zmiata ich z plansz...
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 27 Grupa: Montujemy o... KMT do bardzo dobry trop. Mają sporo udanych serii drzwi. Alternatywnie coś z niższych półek Mar-Tomu do mieszkania w bloku. Do domu raczej bym odradzał ale na....