Drzwi do garderoby

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

18 kwietnia 2016, 13:24

Zgadzam sie: good 0 bad

Drzwi do szafy czy garderoby można zamówić także na wymiar,gdzie masz wówczas pewność,że wszystko będzie do siebie idealnie pasować,zresztą tym zajmujemy się na co dzień. Zobacz na Vocco.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 kwietnia 2016, 12:34

Zobacz w marketach budowlanych napewno coś ciekawego znajdziesz.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 maja 2016, 08:41

Drzwi szklane to teraz chyba najmodnejsza aranżacja :) Ja robialm sobię takie drzwi do salonu w firmie http://www.dubielglass.pl/realizacje

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2016, 12:38

Poniekąd racja,jest to modne i zarazem coś najmniej praktycznego w kwestii wykończenia,ponieważ szkło bardzo szybko się brudzi w przeciwieństwie nawet do drewna.

www.BellaStoria.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2017, 13:10

Drzwi przesuwne brzmią sensownie, bo będą zajmowały mniej przestrzeni.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oświetlenie do domu Liczba postów: 73 Grupa: Ciekawe pom... Preferuję naturalne oświetlenie, dlatego oprócz konwencjonalnych źródeł światła używam naturalnych świec. Dodają romantyzmu i komfortu każdemu pomieszczeniu. Sz...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19403 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 324

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >