Drzwi do piwnicy

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

6 listopada 2015, 09:56

Zgadzam sie: good 0 bad

W takim razie zainwestuj w normalne drzwi na zamek plus do tego elegancka klamka,bez samozatrzasku,wtedy masz pewność że nie spędzisz na dworze połowy dnia w przypadku ich awarii.

www.KlamkiOutlet.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 listopada 2015, 14:59

ja do piwnicy mam z wieloma zabezpieczeniami, bo wcześniej nam okradli piwnicę

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 listopada 2015, 10:21

No w takim przypadku jest to oczywiście uzasadnione,wtedy dodatkowe zabezpieczenia na czele z zamkiem mają oczywiście sens. Zaglądliście też na naszą stronę KlamkiOutlet.pl ? Jeżeli nie to najwyższy czas nadrobić zaległości.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 listopada 2015, 19:51

Lepiej zwróć uwagę na zamek by był porządny. Ja niedawno musiałem zawołać www.pogotowie-zamkowe-wroclaw.pl bo zamek do piwnicy się zaciął i nie dało się go otworzyć, a specjaliści doradzili mi jego wymianę bo powiedzieli, że jest słaby i nie nadaje się już

Zgłoś | Cytuj | Link

27 listopada 2015, 15:27

Użytkownik Gość: Marcin24 napisał: Lepiej zwróć uwagę na zamek by był porządny. Ja
niedawno musiałem zawołać
www.pogotowie-zamkowe-wroclaw.pl bo zamek do piwnicy się
zaciął i nie dało się go otworzyć, a specjaliści
doradzili mi jego wymianę bo powiedzieli, że jest słaby i
nie nadaje się już

Fascynująca historia. Zaciął się, za słaby, trzeba wymienić. Jak to jest, że same drzwi przeżywają zamki. Kupując drzwi, inwestujecie w dobre podzespoły, jak wkładki Wilka, okucia AXA, itd. Omijać taniochę, inwestować w renomowane firmy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 grudnia 2015, 09:59

Wiele ciekawych modeli drzwi do piwnicy w niższej cenie,znajdziesz na www.HurtOkien.pl gdzie wybór jest naprawdę szeroki.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 stycznia 2017, 17:17

Moim zdaniem warto sobie zerknąć tutaj http://www.interprodukt.pl/drzwi-do-piwnicy-o cynkowane/ . Oferta jest naprawdę godna uwagi. Oczywiście najpierw można sprawdzić sobie rozwiązania różnych firm, a dopiero później dokonać wyboru.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 stycznia 2017, 19:12

Powiedz mi defi, czy wyobrażasz sobie takie drzwi w domu? Taka sytuacja, piękny dom, ciepły, przyjemny, dzieci biegają, widać właściciele mają styl

I nagle polecane wyżej drzwi od piwnicy

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lutego 2017, 16:18

A kto powiedział, że takie drzwi masz montować na zejściu do piwnicy? Ja mam na klatce schodowej zejście do piwnicy, ale tam jest korytarz, wejście do pralni, kotłowni i pomieszczenie gdzie trzymam słoiki i inne duperelki. Takie drzwi właśnie do takiego miejsce są naprawdę odpowiednie. Po co inwestować w 10 razy droższe? Jaki to jest sens?

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lutego 2017, 10:58

Nikt nie mówi że drzwi prowadzące do piwnicy muszę być drogie, wręcz przeciwnie bo można wybrać te tańsze i zarazem solidne, dobrej jakości wykonania, trzeba tylko wiedzieć gdzie ich szukać, zobacz na
ODB.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• drzwi do mieszkania Liczba postów: 32 Grupa: Montujemy o... Gdy myślimy o wyborze drzwi, często koncentrujemy się na wyglądzie, ale nie zapominajmy także o jakości i trwałości. producent drzwi drewnianych oferuje drzwi w...
  • okna pcv Liczba postów: 190 Grupa: Montujemy o... Czy zastanawialiście się także nad klamkami z zamkiem?
  • Okna do domu Liczba postów: 65 Grupa: Montujemy o... Jeśli okna najwyższej jakości, to zdecydowanie Schuco Living MD z PVC. Rozwiązanie to doskonale sprawdza się w budownictwie energooszczędnym i pasywnym. Siedmio...
  • jakie okna wybrać: plastikowe czy drewniane? Liczba postów: 142 Grupa: Montujemy o... Jeśli szukacie wyjątkowych dodatków do okien, to mam małą podpowiedź... Sam kiedyś zamówiłem z tej oferty https://www.klamkidodrzwi.sklep.pl/nowos ci,klamki_do_o...
  • drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 503 Grupa: Montujemy o... Czy ja wiem czy się odchodzi od stalówek? Pewnie tak samo jak odchodzi się od ogrzewania gazowego, bo ktoś z Niemiec tak powiedział że teraz gaz jest bee. A jak...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19530 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 228

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >