Drzwi do piwnicy

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

6 listopada 2015, 09:56

Zgadzam sie: good 0 bad

W takim razie zainwestuj w normalne drzwi na zamek plus do tego elegancka klamka,bez samozatrzasku,wtedy masz pewność że nie spędzisz na dworze połowy dnia w przypadku ich awarii.

www.KlamkiOutlet.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 listopada 2015, 14:59

ja do piwnicy mam z wieloma zabezpieczeniami, bo wcześniej nam okradli piwnicę

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 listopada 2015, 10:21

No w takim przypadku jest to oczywiście uzasadnione,wtedy dodatkowe zabezpieczenia na czele z zamkiem mają oczywiście sens. Zaglądliście też na naszą stronę KlamkiOutlet.pl ? Jeżeli nie to najwyższy czas nadrobić zaległości.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 listopada 2015, 19:51

Lepiej zwróć uwagę na zamek by był porządny. Ja niedawno musiałem zawołać www.pogotowie-zamkowe-wroclaw.pl bo zamek do piwnicy się zaciął i nie dało się go otworzyć, a specjaliści doradzili mi jego wymianę bo powiedzieli, że jest słaby i nie nadaje się już

Zgłoś | Cytuj | Link

27 listopada 2015, 15:27

Użytkownik Gość: Marcin24 napisał: Lepiej zwróć uwagę na zamek by był porządny. Ja
niedawno musiałem zawołać
www.pogotowie-zamkowe-wroclaw.pl bo zamek do piwnicy się
zaciął i nie dało się go otworzyć, a specjaliści
doradzili mi jego wymianę bo powiedzieli, że jest słaby i
nie nadaje się już

Fascynująca historia. Zaciął się, za słaby, trzeba wymienić. Jak to jest, że same drzwi przeżywają zamki. Kupując drzwi, inwestujecie w dobre podzespoły, jak wkładki Wilka, okucia AXA, itd. Omijać taniochę, inwestować w renomowane firmy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 grudnia 2015, 09:59

Wiele ciekawych modeli drzwi do piwnicy w niższej cenie,znajdziesz na www.HurtOkien.pl gdzie wybór jest naprawdę szeroki.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 stycznia 2017, 17:17

Moim zdaniem warto sobie zerknąć tutaj http://www.interprodukt.pl/drzwi-do-piwnicy-o cynkowane/ . Oferta jest naprawdę godna uwagi. Oczywiście najpierw można sprawdzić sobie rozwiązania różnych firm, a dopiero później dokonać wyboru.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 stycznia 2017, 19:12

Powiedz mi defi, czy wyobrażasz sobie takie drzwi w domu? Taka sytuacja, piękny dom, ciepły, przyjemny, dzieci biegają, widać właściciele mają styl

I nagle polecane wyżej drzwi od piwnicy

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lutego 2017, 16:18

A kto powiedział, że takie drzwi masz montować na zejściu do piwnicy? Ja mam na klatce schodowej zejście do piwnicy, ale tam jest korytarz, wejście do pralni, kotłowni i pomieszczenie gdzie trzymam słoiki i inne duperelki. Takie drzwi właśnie do takiego miejsce są naprawdę odpowiednie. Po co inwestować w 10 razy droższe? Jaki to jest sens?

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lutego 2017, 10:58

Nikt nie mówi że drzwi prowadzące do piwnicy muszę być drogie, wręcz przeciwnie bo można wybrać te tańsze i zarazem solidne, dobrej jakości wykonania, trzeba tylko wiedzieć gdzie ich szukać, zobacz na
ODB.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 142

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >