Drzwi tarasowe

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

7 marca 2016, 21:20

Zgadzam sie: good 0 bad

Chciałam poznać wasze opinie na temat takich
http://www.stolbud.pl/okna/drzwi-tarasowe/drz wi-tarasowe-hs.html
drzwi tarasowe podnoszono - przesuwnych.
Czy warto właśnie takie drzwi zamontować?
Wydają się bardzo ciekawym i funkcjonalnym rozwiązaniem.
Oprócz tego niezwykle gustownie i elegancko wyglądają.
Jeżeli macie właśnie takie drzwi, to prosiłabym o wasze opinie.
Jak sprawdzają się w dłuższym okresie czasu takie właśnie drzwi tarasowe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 marca 2016, 10:49

Jest dokładnie tak jak piszesz,czyli to dobre i zarazem funkcjonalne rozwiązanie jako drzwi wyjściowe na taras,pytanie czy będziesz potrzebować do nich dodatków w postaci np eleganckich klamek,bo jeżeli tak to zerknij na www.KlamkiOutlet.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 marca 2016, 22:26

Drzwi przesuwne, to świetne rozwiązanie, ponieważ zajmują minimum miejsca. Świetnie się sprawdzają na tarasie. Zerknijcie sobie tutaj http://www.kapica.pl/pl/produkty/stolarka-pcv /schueco-drzwi-przesuwne-hst.html . Taki asortyment oferuje firma Kapica. Drzwi z Opola są doceniane również za granicą, gdzie eksportują ok. 40% asortymentu.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 marca 2016, 10:08

ja właśnie posiadam drzwi tego typu, zamówiłem je w http://www.alumex.pl/menu-12_15.html uważam, że są i praktyczne, i estetyczne, idealnie nadają się jako drzwi tarasowe

Zgłoś | Cytuj | Link

22 marca 2016, 10:41

A możesz napisać ile kosztowały Cię takie drzwi? Bo każdy Użytkownik na forum na pewno jest ciekawy,wiec czekamy na informację. Na naszej stronie KlamkiOutlet.pl w dalszym ciągu możecie spotkać niższe ceny na wybrane akcesoria,klamki do drzwi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 marca 2016, 15:25

Fajne są te drzwi tarasowe. Niestety nie mogę się wypowiedzieć na temat jakości tych konkretnych drzwi. Też jestem ciekawy ceny.

------
www.drepo.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2016, 11:20

Dlatego właśnie pytam o cenę takich drzwi,bo wielu Użytkowników na forum na pewno bardzo to ciekawi. Poza tym same akcesoria drzwiowe w tym klamki,znajdziecie u nas,zapraszamy na KlamkiOutlet.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lutego 2017, 00:22

Nie tak dawno temu interesowalem sie drzwiami tarasowymi i porównalem kilka ofert. Jedną z najlepszych okazała sie oferta http://urzedowski.pl/produkty/drzwi-tarasowe/ .

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lutego 2017, 12:22

Skoro już jesteśmy przy tarasie, to warto zwrócić uwagę na nasza stronę FabrykaTarasow.pl gdzie pomożemy dobrać odpowiednie materiały do jego wykończenia w rozsądnej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lipca 2017, 15:45

Drzwi tarasowe przesuwne Corona CT 70 HS. To jest bardzo solidne rozwiązanie. Mark-Bud z Dziekanowa Leśnego – tam właśnie zamawiałem wraz z montażem. Mam dość spory taras – 40 metrów kwadratowych, więc potrzebowałem czegoś solidnego. I to udało się załatwić.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19418 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 175

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >