ja wolę zamówić drzwi drewniane u stolarza, niż w
salonie, zawsze korzystniej cenowo
http://www.lizurej.pl/okna-drewniane/systemy-
okien/okna-drzwi-tarasowe-przesuwne/
Stron: 21 ▾ ◂◂ ◂ 15 16 17 18 19 ▸ ▸▸
offline drewbud fachowiec
|
|
Ten post był edytowany przez drewbud dnia: 30 kwietnia 2018, 12:32 | |
| |
Reklamy Google | |
offline mazwoj fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: colter praktykant |
Wszystkim osobom z Trójmiasta mogę polecić zakup drzwi wewnętrznych od firmy www.strefa-drzwi.pl Sam zakupiłem od nich drzwi, które nie kosztowały mnie wiele a są bardzo solidne i świetnie wyglądają. Firma ma swoją siedzibę w Gdyni. |
| |
offline mazwoj fachowiec
|
Pewnie takich drzwi znajdziesz więcej i nie tylko w Trójmieście. Masz przecież producentów jak Pol-Skone, Erkado czy DRE produkujących tanie i dobre drzwi wewnętrzne (np. najtańsze płytowe). Znajdziesz u nich też modele wejściowe do bloku typu Enter czy Herse w cenach do 1400zł brutto za kompletne drzwi w okuciami, progami itd. Te drugie nawet masz na płycie Homalight więc w tej cenie ciężko znaleźć coś rozsądniejszego. W podobnych pieniądzach to masz chyba tylko Chińskie drzwi, ale tym jakością daleko brakuje do w/w modeli. No i z serwisem jakimkolwiek możesz się pożegnać. |
| |
Gość: cdplejer praktykant |
Zupełnie nie żałuje inwestycji w drzwi szklane. Specjalnie nawiązałem współpracę z ekipą https://profiline.com.pl/ , która wykonała dla mnie bardzo oryginalne rozwiązanie. Okazało się ono na tyle atrakcyjne, że aż znajomi z zazdrości pytają komu zawdzięczam tego typu drzwi! |
| |
Reklamy Google | |
offline ElkAa inżynier
|
Też muszę wymienić drzwi i szukam jak na razie odpowiedniego producenta, który ma dobrą i ciekawą ofertę. Może > https://www.porta.com.pl/ będzie dobrym pomysłem ? W ich obszernej ofercie znalazłam drzwi, które idealnie wkomponują się w każdą domową czy biurową przestrzeń – dyskretnie współgrając z pozostałym wystrojem bądź stanowiąc dla niego ciekawy, wyrazisty kontrast. A wy jakiej marki drzwi planujecie kupić ? |
Ten post był edytowany przez ElkAa dnia: 5 czerwca 2018, 15:02 | |
| |
offline mazwoj fachowiec
|
Nie znam firmy. Jeśli ma dobry montaż i załatwi Ci markę
drzwi jaką chcesz to moim zdaniem OK. Póki co patrząc na
ofertę to ja tam widzę z wewnętrznych drzwi drewniane
albo Portę. Nic więcej, a jest tyle ciekawych firm na
rynku. Erkado, DRE, Eclisse, Jagras, Invado, Pol-Skone i
wiele wiele innych. Każda marka ma coś ciekawego do
zaoferowania. |
| |
Gość: dominom praktykant |
|
| |
Gość: Kuraś praktykant |
Jak robiłem remont to kontaktowałem się ze sklepem przy Bartyckiej 14/15 w Warszawie. Zapewniają bezpłatne pomiary bezpośredni u klienta i proponują przy okazji montaż wszystkich rodzajów drzwi wewnętrznych, które mają na stanie. Trochę można zaoszczędzić przyznam szczerze, a wiadomo, że w tych czasach chodzi o elastyczność. Od marek klasycznych drzwi po premium. Katalog bardzo bogaty i na pewno coś trafisz. Nie kombinowałem za bardzo. Chciałem po prostu mocne drzwi i takie dostałem. |
| |
offline mazwoj fachowiec
|
Bartycka to istne zagłębie budowlane :). |
|
Stron: 21 ▾ ◂◂ ◂ 15 16 17 18 19 ▸ ▸▸