Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: trojacz praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Garbacz praktykant |
|
| |
Gość: marian33 praktykant |
Też szukam dobrego dystrybutora drzwi i mam na oku firmę z Kalisza, nazywają się Dako-Kalisz drzwi podobno mają dobre, ale wiadomo lepiej sprawdzić u innych dostawców. |
| |
Gość: mateusz24 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Aldek007 praktykant |
|
| |
offline mazwoj fachowiec
|
mateusz24 - tanie drewniane to sobie kupisz drzwi sosnowe w
markecie. I zaręczam Cię, że za rok będzie się tak
wkurzał, że wywaliłeś kasę w błoto. |
| |
offline Riften praktykant
|
U siebie mam szklane drzwi. Sprawdzają się, łatwo się je czyści, a do tego nie gryzą się z wystrojem mieszkania tak, jakbym robiły to drewniane. Zleciłem ich zrobienie tej firmie http://line-glass.pl/drzwi-szklane/. |
| |
offline mazwoj fachowiec
|
Czy drzwi gryzą się z wystrojem czy nie, to już jest
kwestia indywidualna. Szklane drzwi czyści się od strony
gładkiej bardzo przyjemnie - jak normalne szkło. Od strony
ze wzorem (matowej) jest już trochę gorzej. Trzeba więcej
przyłożyć się do tego aby nie było smug na wzorach, bo
na części szorstkiej powstają bardzo łatwo. |
| |
offline Zbydrew.pl inżynier
|
|
|
Drzwi wewnętrzne - Poznań
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Żaluzje okienne Liczba postów: 22 Grupa: Montujemy o... Ja zdecydowanie bardziej preferuję rolety od firmy Roltex z Wrocławia. Mam je w całym swoim mieszkaniu, bo łatwo je dopasować do wyglądu konkretnego wnętrza.
- Jakiego producenta rolet polecacie Liczba postów: 6 Grupa: Montujemy o... Rolety rzymskie duo są idealnym rozwiązaniem do pomieszczeń, gdzie potrzebna jest zarówno ochrona przed słońcem, jak i zachowanie prywatności. Dzięki swojej pod...
- Montaż okien Liczba postów: 96 Grupa: Montujemy o... Szukasz idealnego rozwiązania do swojego wnętrza? Nasze plisy okienne na wymiar to doskonały wybór! Oferujemy produkty o wysokiej jakości w konkurencyjnych cena...
- Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 8 Grupa: Montujemy o... Czy sa tutaj osoby, które zastanawiają się nad zapisaniem na kursy prawa jazdy? Na stronie https://osk-tempo.pl/d/ znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonaln...
- które okna wybrać Liczba postów: 143 Grupa: Montujemy o... W dzisiejszych czasach chyba najważniejszym aspektem przy wyborze okien jest energooszczędność. Dlatego my postawiliśmy na znakomicie izolowane okna Schuco Livi...