Ja jestem zdania, że lepiej wspierać lokalne sklepy. Może
po części dlatego że sam pracuję w takim stacjonarnym
salonie, a może po części że nie jestem przekonany do
wysyłania drzwi kurierem.
W stacjonarnym salonie jest przewaga taka, że zawsze ktoś
od nas może podjechać na pomiar otworów, wyskoczyć na
umówiony montaż drzwi czy też zaproponować coś co jest
u nas dostępne od ręki tak jak dwa modele z Erkado. Może
nie w każdej konfiguracji kolorystycznej, wielkościowej i
ościeżnicowej ale 90% ludzi zadowala ta ofera.
offline mazwoj fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: ragorty praktykant |
Świetną firmą, która oferuje solidne drzwi w Poznaniu jest www.domega.pl Polecam wam przyjrzeć się ich ofercie. Mają zarówno drzwi wewnętrzne jak i zewnętrzne. Oferują produkty od sprawdzonych producentów. |
| |
Reklamy Google | |
offline mazwoj fachowiec
|
Czemu Eclisse jest pokazana jako osobna firma drzwiowa. Oni zajmują się produkcją systemów przesuwnych do drzwi, a nie produkują samych drzwi. Co prawda mało jest dobrych firm z kasetami na rynku, bo raptem jest Eclisse wykorzystywany np. przez Portę i Leon wykorzystywany np. przez Erkado. Są inni producenci, ale tylko z tymi dwoma firmami chcą współpracować najwięksi producenci ze względu na bezawaryjność tych systemów. Są praktycznie nie do zdarcia. |
| |
Gość: online car insurance praktykant |
|
| |
offline drewbud fachowiec
|
polecam Wam Lizureja mają przepięknie wykonane okna |
| |
Reklamy Google | |
Gość: letitiadk11 praktykant |
|
| |
offline mazwoj fachowiec
|
|
| |
Konto usunięte praktykant |
Mnie interesują drzwi wewnętrzne aluminiowe. Jeśli chodzi o drzwi aluminiowe zewnętrzne cena nie jest zła. Zawsze mógłbym zamówić komplet. Słyszałem, że są znacznie trwalsze i bezpieczniejsze niż drzwi drewniane, a na tym mi szczególnie zależy. Myślałem nad zakupami tu: https://www.talmet.pl/rodzaje-produktow/drzwi -zewnetrzne.html Za wybrane przeze mnie drzwi aluminiowe cena nie jest duża. |
Ten post był edytowany przez dnia: 8 kwietnia 2020, 09:40 | |
| |
offline mazwoj fachowiec
|
Zewnętrzne alu masz dobre i w przystępnej cenie jeszcze w
Aluhausie. Rozwijają się co raz mocniej i są te drzwi co
raz bardziej dostępne na rynku. Co do wewnętrznych a
aluminium to ja nie słyszałem o takowych. Jedynie jeśli
już to wewnątrzklatkowe (a w zasadzie gospodarcze) i to w
stali. Wewnętrzne mają co najdalej ozdoby z aluminium -
choćby Berberys z Erkado. |
| |
Gość: Piotr praktykant |
Zdaje mi się, że jeśli chodzi o okna to można obecnie liczyć między innymi na aluminiowe profile, które się dość mocno popularyzują, wydaje mi się, że też coraz więcej firm zajmujących się produkcją okien stara się je wprowadzać u siebie. Więc czasami to też będzie ciekawa opcja. Czytałem ostatnio gdzieś na forum, że oknaCichosza sprzedaje okna aluminiowe z ukrytym skrzydłem i to niewiele drożej niż standardowe okna aluminiowe. Więc polecam się zapoznać. |
|